gecen gun gazetede karsılastıgım kucuk bı gazete haberi. dokuz eylul unıversıtesının lise mezunu öğrencilere uluslar arasi diploma ve kariyer olanagından bahsediyo. iş ingilizcesi sertifikası ,amerika ingiltere gibi ülkelerde staj olanagı. bu konuda bilgisi olanlardan daha ayrıntılı bılgı alabılırmıyım?? deü öğrencileri bu konu hakkında daha gecerlı bılgıler werebılırler sanırım. çünkü hem çok gusel hemde karısık bı konu
söylediğini bir haberde izlemiştim galiba ama sadece özel bir okuldan öğrenciler için geçerli bir şey olmalı yanlış hatırlamıyorsam
öyle bi şeye rastlamamıştım ben.. ama eger soyledıgın gıbıyse ilginç.. biraz daha dikkatle arastırmak gerek sanırım
bu senin dediğin çift diploma veriliyor dimi? eğer öyleyse dediğim gibi özel bir okulla anlaşılmıştı galiba
ya aslında bide su war kucuk bı not gordum yök burada werilen diplomayı gecerlı saymıyo sanırım. yanı bu koşullarda turkıyede iş bulma olanagımız kalmıyomu? off kafam karıstı

haberde Türkiyede geçerliliği vardır diyordu diplomanın
inşalllah ya.. ama daha kesın we ayrıntılı bılgıler lazım
kımse bu konuyla ılgılenmıyo sanırım. ama lutfen yardımcı olun bna

yokmu deü ögrencısı aramızda
barış sözen abi dokuzeylül üniversitesinde okuyor diye biliyorum.isterseniz öm atın kendisine