Dersizle Forumları

Full Versiyon: Toshiba, 2.5 inçte 320 GB gücünde
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Toshiba, 2.5 inçlik dizüstü sabit diskler arasına getireceği 320 GB kapasiteli ürünle, bu alandaki rekoru eline geçirmeye hazırlanıyor.

Toshiba, yıl başından önce, dizüstü bilgisayarlar için, 320 GB kapasiteye sahip 2.5 inçlik sabit disk üreteceğini açıkladı. 2.5 inç kategorisinde bu miktarda kapasiteye sahip ilk sabit disk olacak ürünün fiyatı ile ilgili bir açıklama ise yapılmadı.

Toshiba'nın, yeni MKxx52SX kodlu sabit disk ailesini oluşturan beş ürün arasında yeralan model, kayıt yapabilen iki dairesel diskten oluşuyor. Saniyede 3 Gb data aktarım hızına sahip diğer modeller ise 80 GB ile 250 GB arasında değişen kapasitelere sahip bulunuyor.

Yeni ürünün, günümüzde medya içeriğinin kapladığı alanın artması ve dijital TV özelliği bulunan bazı dizüstü bilgisayarların bu içeriği kayıt yapabilmesi gibi gelişmelerin ortaya çıkardığı alan ihtiyacına cevap vermesi hedefleniyor.

alıntıdır...

baby_cim
bişey sorucam biz bugün toshiba A200 1BP laptop aldık sence iimi yaptık???
baby_cim Demişki:

bişey sorucam biz bugün toshiba A100 1BP laptop aldık sence iimi yaptık???

Sanırım laptop un özellikleri bunlar , yanılıyorsam düzelt.
Başlangıç için ideal özelliklere sahip. Kötü bir seçim değil.

# İşlemci : Intel Core 2 Duo Processor 2.0 GHz T7200
# Ekran : 15.4" WXGA GLARE EKRAN
# RAM : 1 GB 667 DDR2
# HDD : 160 GB 5400 RPM SATA
# Ekran Kartı : ATI X1700 256 MB EKRAN KARTI
# Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, Intel Pro/wireless
# Optik Sürücü : 8x DVD - SUPER MULTI
# BLUETOOTH
# KAMERA
# Audio : Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia )
# İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Premium

-----------------

Ayrıca A200 mü A100 mü tekrar kontrol edermisin, birde fiyatını yazarsan iyi olur.

Eğer A200 ise laptop için çok iyi özellikleri var. Gayet kullanışlı ve performanslı

# İşlemci: Intel® Centrino Duo Mobile teknolojisi, Intel® Core 2 Duo
# T7200 2.0 GHz işlemci, 667 MHz Front Side Bus
# 4 MB 2. seviye ön bellek, Intel® 945 PM Express Chipset, Intel®
# Wireless Wi-Fi™ Link 4965 AGN Ağ Bağlantısı
# İşletim Sistemi: Microsoft Windows Vista Home Premium (TR/ENG)
# Ekran: 15.4'''' TruBrite WXGA TFT ekran ( 1.280 x 800 çözünürlük )
# Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP)
# Ekran Kartı: Nvidia® GeForce Go 7300 256 MB ekran kartı,
# 16 x PCI Expres, 3D grafik hızlandırıcı
# Harddisk: 160 GB (5.400 rpm) S-ATA HDD
# Hafıza: 2048 MB memory - Max. 4.096 MB (667 MHz)
# Sürücü DVD Super Multi Sürücü ( çift katman )
# Kablolu İletişim: Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V.92 modem
# Kablosuz İletişim: Wireless LAN (802.11 a/b/g / draft -N ), Bluetooth
# Ses Sitemi: Toshiba Bass Enhanced Sound System , 16-bit stereo
# Arayüz: DC-in, harici monitor, mikrofon, kulaklık (stereo),
# RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 5''i birarada media kart slotu,
# 4 x USB 2.0
# Express Card Slotu
# Klavye-Mouse: Türkçe Q Klavye, 87 tuş, 13 fonksiyon tuşu, Dual Mod Pad
# Batarya: Lithium-ion teknolojisi, yaklaşık 2.5 saat
# Ebatlar & Ağırlık: 362 x 267.8 x 33.5 mm ( on ) / 39.3 ( arka ), 2.5kg
# Garnati: 2 Yıl Uluslararası
# Özel Fonksiyonlar: Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP),Entegre mikrofon
baby_cim
A200 ÇOK pardon aldık artık yaf ii kötüsiritan teşekkür edermsiritan
Toshiba A200-1BP model ürünün fiyatı 2600ytl ve performans sınıfına giriyor. Çizim ve oyun meraklılarına uygun ...
Heralde sen A200-1BP den bahsediyosun bence çok süper bir makina bende de bu model var baya güzel laptop için en üst özelliklerin hepsi var ram olarak 2 GB , HDD 160 GB , İŞLEMCİ CORE DUE 2.0GHZ BENCE ÇOK GÜZEL BİR SEÇİM YAPMIŞSINIZ ben tasarımını da beğenmiştim bir de toshibanın garanti sorunu pek çıkmaz marka seçiminde de uygun bir seçim yapmışsınız...

ne kadar fiyata aldığını da öğrenebilirmiyim...?

baby_cim
2.405ytl aldık ii olduğuna sevindim yani bende çok araştırdım ama asusla toshiba arasında kararsız kalmıştım.
Toshiba nın servis ağı Türkiye'de çok geniş.. bi teknik problemde sorun olmaz bence asus daha iyi bi marka ama servis ağı yaygın değil uzgun3
mcuur Demişki:

Toshiba nın servis ağı Türkiye'de çok geniş.. bi teknik problemde sorun olmaz bence asus daha iyi bi marka ama servis ağı yaygın değil uzgun3

valla dediğim gibi gerçekten servis konusunda baya iyiler allah yine de düşürmesin diyelim...

baby_cim Demişki:

2.405ytl aldık ii olduğuna sevindim yani bende çok araştırdım ama asusla toshiba arasında kararsız kalmıştım.

bende o civar fiyata almıştım hayırlı olsun güle güle kullan ben iyi seçim yyaptığımı düşünüyorum inş hayırlı olur...
Evet toshibanın 1 sene uluslar arası garantisi var ... ben yurtdışından almıştım.. ama 1 senelik garantisini doldurmadan heba oldu .. uzgun3 ..Gözünüz gibi bakmanız lazım siritan....Hayırlı olsun gle gle kullan..
Sayfalar: 1 2
Referans URL