WEB SİTESİ TASARLAMAK İSTİYORUM ÇOK HEVESLİYİM FAKAT NEREDEN VE NASIL BAŞLAMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
"YARDIM" başlığını değiştirmekle işe başlayabilirsin arkadaşım...!
web tasarım kursu cd'leri var ve eğer Uni. okuyorsan okudugun üniversitede de büyük bi ihtimalle web tasarım kursaları düzenlenir.. Hem belgende olur

aslında deneme olarak basit bir site yaptım ama ben bu siteyi nasıl yayınlıcam web hosting buldum üye oldum ama o dosyaları oraya nasıl yerleştiricem analamadım yardımcı olursanız seviniim birde önerebileceğiniz kolay kullanımı olan ücretsiz web hosting varmı?
ücretsiz hosting iye aratırsan illa bir tane çıkar arkadaşım...
şimdi dosyalaı atmak için bir kaç yöntem var eğer host aldığın yerin kontrol paneli varsa ordan atabilirsin yoksa FTP destekliyosa ordan atabilirsin o da yoksa programlar falan var onlar la atabilirsin...
mynet,yahoo,kayyo falan war ücretsiz site tasarlama yaz google a çıkar
Forum Kurallarını Okuyalım !!! dan hiç uğraşmadan kolayca kendine forum kurabilrsin.
fakat ftp si yok ftp li olması için ya paralı alıcaksın yada Forum Kurallarını Okuyalım !!! gibi yerlerden alıcaksın
Forum Kurallarını Okuyalım !!! burdan bedava hosting bulabilirsin mesela Forum Kurallarını Okuyalım !!! dan yapabilirsin.eger tripoda üye olursan state bölümüne utah yaparsın posta kodunuda 84100 yaparsın bide daha yeniysen Forum Kurallarını Okuyalım !!! a bir bak derim kardeş
en ufuğından başlamanı tavsiye ederim HTML zaman cok değerlidir 1 ayda üstüne düşersen cambaz olursun..