arkadaşlar başvuruları internetten yapıcaz biliyorum ama kılvuzdaki forumuda doldurmak gerekiyo orda annenzi babanızın mesleği diyo meslek kodaları onları nerden bulucaz osym ye tel.açtım yetkili olmayan biri çıktı o da bilmiyo.başvurularını yapan arkadaşlar varsa bu meslek kodlarını nerden bulacaz söylerlermi
Klavuzdaki forumu neden doldurmamız gerekiyor ?
ya onu ben gönderirken baktım internette kimlik noyo ve şifreyi girdikten sonra yani giriş yaptıktan sonra çıkan ekranda anne veye babanınızın mesleği bölümünün karşısında liste var ordan kendin seçiyosun
mesela benim babam emekli forma emekli yazdım ekrandaki listeden de işçi emeklisini seçtim annem ev hanımı listeden sosyal güvenlik kurumlarında kayıtlı olmayan ev hanımları seçeneği var onu seçtim
Klavuzdaki forumu neden doldurmamız gerekiyor ?
doldurman gerekmiyor bilgileri internete girerken kolaylık oluyor istersen doldurma bir resmi niteliği yok
teşekkürler ..ben zaten ösym ye yolladım forumu

doldurmak isteyenler için- ösym'den yurtkur tercihlerine girip,tc kimlik no ve şifremizi yazdıktan sonra;yaptığımız başvuru ekrana çıkıyor oradan da baba ve annemizin mesleğinin yanında mesleklerinin kodu da yazıyor,ordan bulabilirsiniz bu kodları.
doldurmak isteyenler için- ösym'den yurtkur tercihlerine girip,tc kimlik no ve şifremizi yazdıktan sonra;yaptığımız başvuru ekrana çıkıyor oradan da baba ve annemizin mesleğinin yanında mesleklerinin kodu da yazıyor,ordan bulabilirsiniz bu kodları.

o sayfayı açtıktan sonra zaten başvuruyu yapabilirsiniz ..... meslek koduna bakmak için portalı açma garip geldi

.... neyse herkese bol şans umarım istediğiniz gibi bi yurt çıkar ...
anladım arkadaşlar teşk.ederim