ßeyLer Üniversitenin Kayıt için gerekLi beLgeLerinde ßu yazıyor[Katkı payının ödenmesi ile ilgili belge].nasıL aLıcaz ßu beLgeyi.Yani bu dekontmu oLuo yoKsa.ama Öğrenci Katkı Payının Yatırılması 17.09.2007 - 05.10.2007 diyor.
dekont oluyoo...ödendiğinr-e dair belge...
katkı payınının yatırılmasının son tarihi var mı?yani kayıt olacağımız gün bile yatırabiliriz demi?
katkı payınının yatırılmasının son tarihi var mı?yani kayıt olacağımız gün bile yatırabiliriz demi?
i$te ßende oNu meraK ediorum.ßiLen ßiri yokMu yaw cvp verin :s
yaa kayıttan önce kesin yapmamn gerekiyorr... yoksa hakkın yanar...
arkadaşlar katkı paylarını belirtilen tarihler arasında ödemek zorundasınız bu işlemler banka önlerinde 100 lerce sıralar falan ile gerçekleşiyo son günlere bırakmayın üniversitenizin akademik takvimine bakın ordan tarihleri bulabilirsiniz... Eğer açıldıysa gidin hemen yatırın ...
yaa millet bişey soracam bugün ben harç olarak 50 ytl yatırdım bankaya.katkı payı en az 10 ytl yazıyor bende.ama bu bağış galiba.benim kayıt masrafı normalde 340 ytl acaba bunu katkı payı gibi mi yatıracam yoksa üni ye kayıt yaparken mi bu 340 ytl yi ödicemm
serhat ne 340 ytl si ya?? bizim 100 ytl değil mi?
Valla bizim kayıt olurken orda biryer açılcakmış oraya yatırcakmışız.Kayıt forumumuzuda orda doldurcakmışız herşey orda rahatız :P..
serhat ne 340 ytl si ya?? bizim 100 ytl değil mi?
Gökhan ben 2. öğretim okuyomm benimki 340 YTL ne yazık ki :S