Mrb arkadaşlar..Ben bir program yükledim bilgisayara onu kaldırmak istiyorum program ekle kaldırda kaldır diyorum bir dosya adresi çıkıyor bu dosya bulunamadı diye hata veriyor ve programı kaldırmıyor.Bu programı bilgisayardan tamamen nasıl kaldırabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler..
o kurduğun programın tekrar "instal"ini yani "setup"unu bulursan ve tekrar yükle dersen uninstall seçeneği çıkacaktır... olmaz sa başka yöntem söyleyebilirim...
o yok işte tekrar kuramıyorum

o zaman regedit aç f3 e bas sonra bulunanı sil tekrar ara bulunanı sil fakat silerken aman sistem dosyalarını silme bir de program filesden silersin işlem bitince kalkar gider ben başka yöntem istiyorum diyosan program kaldırmak için de programlar var bunları kullanabilirsin...
unsinstall toll sonra free uninstaller , cleanse uninstaller falan bu programların download linklerini bulabilirsin heryerde var... başka programlar da ara istersen programlara yapılan yorumları oku onlar çok önemlidir...
ben uninstall toll u indirdim orda prgramı kaldır dedim yine aynı hatayı verdi altta registry kaydını görüntüle ye tıkladım kayıt defterinde bazı dosyalar açtı o dosyaların hepsini silmeli miyim?
regedit de o programın ismini aratınca çıkan dosyaları silmelisin başkalarını değil sonra program filesden de silebilirsin...
Your uninstaller Diye bir program var senin işine görebilrir....
tychinin dediği programa da bakabilirsin veya başka programda arayabilirsin bunlar sorununu çözmende kolaylık sağlayabilir...
En basit program kaldırma yöntemi. bilgisayarı açılışta F8 le Güvenli Kipte aç. Başlat- ayarlar- denetim masası kaldırmak istediğin programı kalıntısız bir şekilde buradan kaldırabilirsinizz..