Dersizle Forumları

Full Versiyon: İngilizce tatil anlatısı...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar hocalar soracak tatilde ne yaptın diye ben size bana ingilizce metin yazıp verin demiyorum(böyle dersem teşhirciliğe girio biliorum...)30 sizce hocayı şöyle etkileyecek bir kaç cümlecik kursam fenamı olur...

Hadi arkadaşlar biraz yardım bu soruya ne yanıt verebilirim...
hımm kısa bir prgraf yaratabilirim sana sanırımsiritan
On my holiday,i went lots of places such as ..... , ...., ......(bu noktalara gttiğin 2-3 yeri yaz)That was very enjoyable for me.I felt as if i were in a dream.I love the nature so i wanna see all of our natural beauties in the future.I think in our leisure times,like summer holidays,we should go and see these kind of natural places.
Hocam Allah sizlerden şu mübarek Berat kandilinde binlerce kez razı olsun inş...

Herkesin Berat Kandilide mübarek olsun...
siritan pink ii yazmış ben de ekliim biraz...
during the holiday, i rested and relaxed. i did what i wanted! i hanged out with my friends, i swam, i sunbathed( tabi kızsan uyar:P) so i made the most of the holiday!! my holiday was really enjoyible, i love holidaysgozkirp
TroubleD Demişki:

Hocam Allah sizlerden şu mübarek Berat kandilinde binlerce kez razı olsun inş...

Herkesin Berat Kandilide mübarek olsun...

Rica ederim3senin de kandilin mübarek olsunsiritan
mükemmel çeviriler bunlar
Referans URL