Dersizle Forumları

Full Versiyon: Marmara-İstanbul Üniversiteleri Hukuk fakülteleri karşılaştırma
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba..Bu iki fakülteden birinde öğrenci olan veya bu iki fakülte hakkında bilgisi olanlar varsa bizleri de aydınlatabilirler mi? Hangi fakülte daha iyi eğitim veriyor,hangisinin öğretim kadrosu daha iyi ve bakanlığın düzenlediği hakim-savcılık sınavlarında hangisi daha başarılı?İmkanları,olanakları nasıl? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Teşekkürler..
yeni farkettim sorunu..

bende zamanında istanbul,ankara ve izmirdeki hukuk fakültelerini araştırdım.

bana en uygun olanın galatasary yada bilkent hukuk(burslu) olduğuna karrar verdim.

ama senin soruna bakarsak istanbul hukuk çok çok daha iyi diye biliyorum.ki sanada önerim istanbul hukuk.babamda oradan mezun çünkü..hocaları da çok iyi..savcı sınavlarında çok başarılı sonuçları var.ben allah nasip ederse 5 tercih yapıcam sınav sonucunda.

1) GS hukuk
2)Bilkent burslu hukuk
3)istanbul hukuk
4)marmara hukuk
5)9 eylül hukuk

başarılar meslektaşım..

hardmindtwooo 9 eylül ü de ben istiyorum...
izmirdeki hukuk fakülteleri ile ilgili ne gibi bilgilere ulaştın?...
paylaşır mısın bizimle rica etsem...
esira arkadaşım turgay sorunu göremedi sanıırm siritan ben yanıtlıyım..meslektaş olcaz mademsiritan 9 eylül hukuk çok çok çok iyi değilmiş..ama diğer hukuklara nazaran turgayında da dediği gibi ilk 5 e alabilirsin...hukuk okumak isteyen tüm arkadaşlara şunu söylemk istiyorum..ben de çok araştırdım. istanbul ankara ve izmir dışında hukuk okumanın pek önemi yok diyebilirim..hukuktan mezun olanların sayısı her yıl çok yüksek olduğu için iş bulma imkanları çok zorlaşıyor..devreye sadece mezun olduğunuz üniversitenin adı ve genel yeteneğiniz giriyor..

1-ankara
2-istanbul
3-izmir

tam 3 büyük il sıralamasına uygun hukuk fakültelerimiz mevcutsiritan
başarılar ...
teşekkürler melih...
puanlar da yükseldi iyice hukuk un...
2 sene öncesine göre uçurum var arada...
arkadsaım ben istanbul hukuk fakültesini bu sene kazandım.ben de geçen sene hukuk deyince marmara deerdim ama puanımı öğrenince ve biraz arastırma yapınca istanbul hukuku tercih ettm ve bundan pişman olmadımsiritan inş istediğin hukuk fakültesine yerleşirsin bu arada (dokuz eylülü soran kişi için,dokuz eylülün tek iyi tarafı aktif öğrenme sistemi)
Referans URL