Dersizle Forumları

Full Versiyon: Noter onayı gerekir mi ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
merhaba arkadaşlar. kırıkkale üniversitesi kayıt için istediği belgelerde NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ (sadece)yazılmış. ama bazı arkadaşlar noterden onaylı olması gerektiğini söylüyorlar. onaylatmam gerekir mi? bilen var mı? teşekkürler...

-----------------------
konu başlıklarına özen gösterelim !!!
Eğer yazmadıysa gerekmez.. Noter onayı gerektiği zaman not olarka ya da yanına yazıyorlar arkadaşım.. siritan
teşekkür ederim arkadaşım. yazmıyor ama bazı arkadaşlar kesin gerekli diye yazınca bende endişelendim.
kesin gerekli mi ??  sanmıyorum arkadaşım..yine de daha önce kayıt yaptıran arkadaşların yorumlarını bekleyelim. .Bence yazması gerekir  onay isterse ..
pardon :Benimkinde onay istemiş ve

2 adet nüfüs cüzdanınızın fotokopisi (muhtar noter ve ya herhangi bi resmi kurum onaylı demiş)
galiba üniversiteden üniversiteye değişiyo.ben kayıt olurken noter onayı değilde muhtarlıktan onaylatmıştım.onay gerekli demiyorsa o zaman sorun yoktur.üniversitenin sitesine girersen orda muhakkak nasıl olacağı yazıyordur.
baby_cim
ben muhtardan onaylı yapıcam siritan
Noter onaylı nüfus cüzdanı örnegi her üni. istiyor
Noterden de tasdikleyip de götürebilirsiniz,muhtarlıktan da tasdikleyip götürebilirsiniz
Ama noter bildigim kadarıyla 20 ytl civarında para alıyor
Muhtarlıktan (-ki muhtar tanıdıgnız ise bedavaya getirebilrisniz) da çok az bi ücrete onaylatabilirsiniz...
EVET BENDE MUHTARDAN ALDIM İKAMETGAH 3 N.CÜZDAN ONAYI 3 LİRA

ben noterden onaylattırdım orada öğrencilerde onaylattırıyodu nüfus cüzdanlarını bilemiyorum ama ben onaylı olacak diye okumuştum bi yerde garanti olsun dedik
Bugun Biri muhtardan onaylattığı için kaydı yapıLmadı bilginize.ama şunuda sölüyüm Üniden Üniye deişio.Benım bahsettıgım marmara ünisi.
Sayfalar: 1 2
Referans URL