Dersizle Forumları

Full Versiyon: YURT SONUÇLARI İLE İLGİLİ Bİ SORU
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar çıldırrmak üzereyim kafayı yicem ya yurt sonuçları açıklandı ya yurrt sonuçlarına baktım ya öğrenim kredisi katkı redisi burs bunlarda bugun açıklanmıyomu ya hepsi farklı günlerde mi açıklanıyo lütfen yardım edin sinirden çaaaatlıcam yoks25a
evet açıklanıyor arkadaşım.. yurt sonuçları ile aynı safyada ollması lazım..
Ben daha giremedim sevgili siteye ..24
ben baktım sadece yurt açıklanmış
sadece yurt sonuçları var evetkizginiğerleri ne zaman belli olur ki??
yaa arkadaşlar bende boş sayfa çıkıyoo sonuçta bana hiç bir şey çıkmadı mı yaaa uzgun3 uzgun3
1316. yedekmişimm uzgun3 olma şansı hiç gibi uzgun3 uzgun3
benim 102 yedek .. gulen hepsi açıklanıyor herhalde çünkü harçı ben 23 ytl olarak ödücem..
Ben bu işi anlamadım gulen bütün günümü aldı bu kyk ama olmaz ki hala açamadım ya nasıl bu i,ş bu anlamadım :S
ama sımdı bana uygun yurt bulunamamıs burs ogrenım kredısı katkı kredısıylede ılgılı bişey yazmıyor sımdı nezaman acıklanacak bu ayrıca ben ege akademıyı kazandım sımdı aama kredi basvurularını tercıhlerımde 2yıllık yeri kazanınca yapmıstım sımdı 2yıllık kazandıgım için krredılerın bana cıkmama ıhtımali cok yuksek degilmi? akademıyıde ikinici ogretımı kazandım kredılerden bırı cıkmazsa yandım ben. durum bıraz karısık off yaauzgun3
ya ben de yurt iiçin başvurmadım sadece burs ve kredi için başvurdum ben nasıl öğrencem burs çıkıp çıkmadığını??
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL