Dersizle Forumları

Full Versiyon: Açık Öğretim VE ÖSS
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben bu sene hiçbir yere yerleşemedim.ek kontanjan ı bekliyorum.acaba ek kontenjandan açık öğretim 4 yıllık işletme seçsem ve seneye bir daha öss ye girsem okuldan gelen ek puan yarıya düşer mi?açık öğretimde okuyorken öss ye girsem bir sorun olur mu?ayrıca bu açıköğretim işletmeye ikamet ettiğim yerde mi devam edeceğim.?açık öğretime kayıt olurken ücret ödüyor muyuz?ödüyorsak ne kadar ödüyoruz?iyi akşamlar.
amma da çok sormuşsun arkadaşım.Bildiğim kadarını yanıtlayım.
Aöf ye yerleşirsen seneye puanın kırılmaz.Aöf de okurken öss ye girmende de bir sorun olmaz.Aöf'nin her ilde büroları var mesela ank daysan anadolu üniv'nin ank daki bürosuna gidip işlemlerini yapıyosun.Sınavlara fln da ikamet ettiiğin yerde giriyorsun.
Aöf okumak istiyosan 400-500 ytl yi gözden çıkar senelik...
teşekkürler..
mrb bu 400 -500 ytl nereye gıdıyo bu kadar bılgı veren olursa tesekkur ederım
mrb bu 400 -500 ytl nereye gıdıyo bu kadar bılgı veren olursa tesekkur ederım
senelık bu 400 _500 ytl nereye gıttıgı hakkında bılgı akabılır mıyım ben de aöf tercıhı yaptım da.
pek bir bilgim yok ama;
sanırım kayıt olsun,kitaplar olsun bu kadar masraf gidebilir..
kitap parası kayıt parası falan filan gidiyordur ben de açıköğretim düşünmüştüm ama masraflı olduğu için vazgeçtim
ben acıköğretim-calısma ekonomisi ve endüstri ilişkiler okuyacagım inş bu sene işletmeyle ücretlerimiz aynı
ilk dönem 175+36 cari hizmetler ikinci döenm 170+42 cari hizmetler
Referans URL