sayısal 1 den sınava gireceğim ve diploma notum şu an 4.20 öss de 340 puana ulaşabilmem için ham puanım kaç olmalı..
seneye puanlar bence yukselebilir..çünkü girenlerin %90ı mezunalr olacak.o yüzden çok sıkı çalışmak ve en az 270 civarı alman lazım..çünkü ilk bölumden bahsediyorsun ..
arkadaşım olmamış bişey hakkında umut wermekte yanlış moralini bozmakta.Ama sınawın seneye xor olacağı net gibi gözüküo.çünkü giren sayısı az halıyle puanlarda ona gre yükselicektir.Sana tavsiyem 340 ı orta bir puan olarak belirle altına düşmemeye çalış.Yani senin şahsi taban puannı olsun

bak arkadasım kendimden örnek vereyim bnde say 1 den girdim ama bn meslek lisesiyim ham 241 aldım okuldanda 4,20 civarı geldi toplam puanım 338,753 oldu .
yaklaşık olarak 280 ham puan yapmam için turkçe mat fen ve sos netlerim kaç olmalı(say1 den giriyorum meslek lisesi öğrencisiyim)
merhaba bende sözel öğrencisiyim türkçe öğretmenliğinde okumak istiyorum bunu için kaç puan almam lazım bide arkadaşlar ben hangi derslere ağırlık vermeliyim