MERHABA ARKADAŞLAR DERSİZLE' YE KATILAN HEMEN HEMEN HERKESİN ADSL MODEMİ VAR. BU KONU VE ANKETLE, KULLANDIĞIMIZ ADLS MODEMLER İLE İLGİLİ AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI BURADA PAYLAŞALIM. BU KONU ADSL MODEM ALACAKLAR İÇİNDE BİR REHBER GÖREVİ GÖRÜR BÖYLECE. ANKETE DE KATILMAYI UNUTMAYALIM.
mercury benimki bi problemle karşılaşmadım ...

bende datron kullanıyorum simdiye kadar oyle gozle gorunur bi problem cıkarmadı ama bi kere bozuldu tamir oldu geldi ben tavsiye etmiyorum
güzeeeeeel

ben minton kullanıyorum çok harika model olarkta beğeniyorum hem küçük çok yer kaplamıyor hemde hiçbir sorunla karşılşmadım gayet güsel çalışıyor...minton derim ben
teşekkürler....
arkadaşlar bende WitPack 4 port adsl modem kullanıyorum şuana kadar hiçbir takılma , yavaşlama gibi bir sorun yaşamadım hem fiyatıda ucuz....
datron hiç bi sorunum yok
airties kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım..sadece biraz geç açılıyor..sanırım o da normal ortalama 60-65 sn içinde..
başka modem kullanmadığım için en iyisi mi değil mi bilmiyorum..ama aynı zamanda birçok bilgisayara sinyal gönderebilme özelliği var..
teşekkürler..
konu iyi düşünülmüş..
Datron çok iyi arkadaşlar hem ethernet , hem usb çok faydalı aradan 1 yıl geçti daha hiç bir sorun yok.
benim ki asus ,maşallahı var taş gibi

çok memnunum