Dersizle Forumları

Full Versiyon: Açıkögretimde Okuyabilir miyim?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba Arkadaşlar...
Benim bi sorum olacaktı.20
Şimdi ben üni. de okuyorum 2. sınıftayım.
Acaba benim ek kontenjanlarla birlikte açıkögretim'den tercih yapma hakkım var mı?
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden ilgilinize teşekkür ederim...
EVET ARKADAŞIM VAR HATTA İKİSİNİ BİRLİKTE BİLE OKUYA BİLİYORSUN BENDE ÖYLE YAPMAK İSTEMİŞTİM ANCAK 4 YILLIK BİR BÖLÜM KAZANAMADIM

EK YERLEŞTİRMEYE
ÖZEL YETENEK BÖLÜMLERİNE YERLEŞENLER-AÇIKÖGRETİM KONTENJANSIZ BÖLÜME YERLEŞENLERDE TERCİH YAPABİLİYOR
Peki dersleri agır olmayan bir açık ögretim bölümü hangisidir?
Bu konuda bi bilginiz var mı?
çünkü genelde bütün dersleri agır oluyor bildigim kadarıyla sizin tavsiye ettiginiz bi bölüm var mı dersleri basit olan?
KAMU YÖNETİMİ OLABİLİR MESELA BENDE BURADA OKUYORUM İLK YIL ORTAK HERKES AYNI DERSLERİ ALIYOR

GENEL MAT
GENEL İŞLETME
İKTİSAT
TEMEL BİLGİ
HUKUK
MUHASEBE
DAVRANIŞ BİLİMLERİ

ZORLANIRIM DİYORSAN 2 YILLIK SOSYAL BİLİM YAZ BİTİR DİPLOMA ALMA AÖ İNTİBAK YAPTIR 3. SINIFTAN İŞLETMEYE DOĞRUDAN GEÇ
Ben zaten marmara da işletme okuyorum
İİBF de olmayan bir bölüm olsun diyorum
iktisat , kamu yönetim , muhasebe , Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri , Maliye
Birde turizm işletmeciliği olcak sanırım ama bulamadım onu benim bulduklarım bunlar .. İktisatla işletme dersleri aynı düzeyde diğerlerinde dersleri inceleyerek bilgi edinebilirsin
Bi de şöyle bir şey ben bu sene sınava sınava girmedim
Bana, üni. de okuyan biri açıkögretimde de okuyabilirler dediler bu ek kontenjanlarla birlikte Halka ilişkiler yazmayı düşünüyorum acaba yazabilir miyim?
yk sınavdan yeterli puan alman mecburi olması lazım.... Ama tercih yaparken tercih formuna yazmasanda olur.
İyide bana sen zaten uni. desin bu sene tercih yapabilrisin dediler
Öyle bi madde varmış
genc_muhendis7 Demişki:

Merhaba Arkadaşlar...
Benim bi sorum olacaktı.20
Şimdi ben üni. de okuyorum 2. sınıftayım.
Acaba benim ek kontenjanlarla birlikte açıkögretim'den tercih yapma hakkım var mı?
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden ilgilinize teşekkür ederim...

ya arkadaslar benim bildiğim kadarıyla senin ek yerlestirmeye katılmana gerek yok zaten ünv okuyanlara anadolu ünv ikinci bi ünv hakkı tnaıyor diye bi tv kanalında duymustum
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL