Arkadaşlar benim işletim sistemim Windows XP . Fakat orjinal değil.yani korsan.bu yüzden bilgisayarıma Microsoft programları yükleyemiyorum.
Windows Media Player yüklemem lazım pc'ye.O bile yüklenmiyor.Ne yapmalıyım?
bunu düzeltmek için bir kaç program var ama bunu biz veremeyiz ve önermiyoruz bilgisayarının güncelleştirmelerini kapatmanı önereyim sana yoksa bilgisayar kapanır daha da açamazsın bundan kurtulmak istiyosan bazı forumlar da program veriyolar orjinal gibi göstermek için ama ben orjinalini alın diyorum ...
peki öm den şu programların isimlerini atabilir misin kardeş? ayrıca sadece bana windows media player ı yüklemek lazım.onu yükleyenmez miyim başka türlü?
Tamam hallettim ben.pek bir yardımcı olmak istemedin ama yine de teşekkürler.bazı paylaşımlar konusunda neden bu kadar sıkısınız anlamış değilim.iyi günler.
peki öm den şu programların isimlerini atabilir misin kardeş? ayrıca sadece bana windows media player ı yüklemek lazım.onu yükleyenmez miyim başka türlü?
media playeri yüklerken herzaman doğrulama isticektir ve korsan olduğuı için kabul etmeyecektir...
Tamam hallettim ben.pek bir yardımcı olmak istemedin ama yine de teşekkürler.bazı paylaşımlar konusunda neden bu kadar sıkısınız anlamış değilim.iyi günler.
bak arkadaşım sen bizden yaklaşık 100$ olan bir programı nasıl bedavaya getirebilirim diyosun bende diyorum ki bunu yapmak illegal yöntemlerle gerçekleştiriliyor ve bazı programlar sayesinde yapılabiliyor ve biz bu forumda program paylaşımı yapmıyoruz eğer bu forumda böyle bir şey yapsaydık telif hakkı falan filan başımıza sıkıntı çıkabilir biz bu yüzden bu konularda
sıkıyız...
hallettiğine göre konu kilitli...