Dersizle Forumları

Full Versiyon: pc ve virüs ile ilgili..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkdaşlar ben az önce bir siteye girmiştim..güzel bir söz gördüm onu kopyala yaptım daha sonra bir anda herşey kontrolümden çıktı...bir anda bilgisayarın programalrı açıldı..kamera açıldı..fare kilitlendi..bende reset yaptım tekrar açtım,benim pc şifreli ,,şifreyi sorduğu yerde kendi kendine bazı şifreler geldi bende onları silip şifremi yazdım açıldıktan sonrada fare çalışmıyodu bende klavyeden sistemi geri yükledim..ve tekrar açtım şuan bir sorun yok c diskini de taramadan geçiriyorum ama biraz hatta çok huzursuzum sizce ne yapmam gerek???
İlk olara ip adresesini değiştir yani modemini resetle. Sonra kaspersky internet security programını kurmanı öneririm.
dediklerini yaptım şuan bir sorun yok ..ilgin için çok teşk..
bilgisayarını sürekli antivirüs ile koruma altında tut derim bu işte en usta yazılımlardan biri kaspersky antivirüsdür. bunun gerek lisanslı yazılımı olsun gerek deneme sürümü olsun kullanmanızı öneririm...
kaspersky yüklemiştim ama  benim bilgisayar o programı kaldırmıyo..yani pc çalışmıyo..avast yüklü onda tarattım..bide reset yapınca IP adresi değişyomu gerçekten?..pc ilk karıştığında hemen resetledim..şimdi bir sorun yok ama mesela virüs yada hacker gibi bişey pc ye girmişse ben nasıl anlarım?? ...çok soru sordum ama bide o sırada benim msn adresim de açıktı daha sonra şifresini değiştirdim ama bişey olurmu ki acaba??
AYNUR Demişki:

kaspersky yüklemiştim ama benim bilgisayar o programı kaldırmıyo..yani pc çalışmıyo..avast yüklü onda tarattım..bide reset yapınca IP adresi değişyomu gerçekten?..pc ilk karıştığında hemen resetledim..şimdi bir sorun yok ama mesela virüs yada hacker gibi bişey pc ye girmişse ben nasıl anlarım?? ...çok soru sordum ama bide o sırada benim msn adresim de açıktı daha sonra şifresini değiştirdim ama bişey olurmu ki acaba??

kaspersky kaldırmıyosa nod32 antivirüsü kurmanızı önerirrim zaten size bir virüs bulaşmışsa nod32 bulur temizler msn şifrenizin çalındığını sanmıyorum ama keylogger olabilir gerçi nod32 bunu tehdit olarak algılayabilir... bilgisayarında o günden sonra anormal giden bişe yoksa bir tehdit söz konusu değildir...
şu anda avasta bir daha taratıyorum virüsleri temizliyo..ama şu anormal bir durum yok..yardımın için çoooooooooooooook teşk..gerçekten çok yardımcı oldun..+rep
Referans URL