20-09-2007, 10:44 PM
Ben yazıcı almayı düşünüyorum da ama bu tür elektronik aletlerle ilgili pek fazla bişiy bilmem.ben buraya özelliklerini yazıp sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

# Baskı Tipi : Inkjet
# Baskı Kapasitesi (sf/ay) : 1000
# Baskı Çözünürlüğü-renkli (dpi) : 4800 x 1200
# Baskı Çözünürlüğü-s/b (dpi) : 1200 x 1200
Hepsi Birarada Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi serisi; mükemmel fotoğraflar ve belgeler basma ve kopyalama, hatta tarama işlemlerinin tümünün en az sorunla yapılmasını sağlayacak güvenilir ve kullanımı kolay bir cihaz isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır.
* Hızlı ve güvenilir baskı, tarama ve fotokopi performansı: Tek bir küçük cihazda ihtiyacınız olan her şey.
* Tek dokunmalı düğmeler yardımıyla, mükemmel fotokopiler, fotoğraflar ve belgeler hazırlayın.
* Güzel, uzun ömürlü fotoğraflar ve lazer kalitesinde metin belgeleri basın.
* 25 saniye kadar kısa bir sürede fotoğraf baskısı
* Bellek kartından doğrudan baskı imkanı
* Dakikada 22 sayfaya kadar siyah-beyaz, 20 sayfaya kadar renkli baskı
*Bellek kartı yuvaları
*“HP Fotoğraf Prova Sayfası” düğmesi
* Otomatik kağıt tipi algılayıcısı
* 1200 x 2400 dpi tarama
tşk

# Baskı Tipi : Inkjet
# Baskı Kapasitesi (sf/ay) : 1000
# Baskı Çözünürlüğü-renkli (dpi) : 4800 x 1200
# Baskı Çözünürlüğü-s/b (dpi) : 1200 x 1200
Hepsi Birarada Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi serisi; mükemmel fotoğraflar ve belgeler basma ve kopyalama, hatta tarama işlemlerinin tümünün en az sorunla yapılmasını sağlayacak güvenilir ve kullanımı kolay bir cihaz isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır.
* Hızlı ve güvenilir baskı, tarama ve fotokopi performansı: Tek bir küçük cihazda ihtiyacınız olan her şey.
* Tek dokunmalı düğmeler yardımıyla, mükemmel fotokopiler, fotoğraflar ve belgeler hazırlayın.
* Güzel, uzun ömürlü fotoğraflar ve lazer kalitesinde metin belgeleri basın.
* 25 saniye kadar kısa bir sürede fotoğraf baskısı
* Bellek kartından doğrudan baskı imkanı
* Dakikada 22 sayfaya kadar siyah-beyaz, 20 sayfaya kadar renkli baskı
*Bellek kartı yuvaları
*“HP Fotoğraf Prova Sayfası” düğmesi
* Otomatik kağıt tipi algılayıcısı
* 1200 x 2400 dpi tarama
tşk