Dersizle Forumları

Full Versiyon: ingilizce parça
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ingilizceyle aram hiç ii deil.hatta tanımıyorum onusiritan tanışmamıza yardımcı olursanız sevinirim siritan aşagıdaki parçada ne dio?? kolay gelsin...

Of all my relatives.İ like my Uncle George best.He is my mother's younger brother.He has been living in london since he has born.
He is a tallish man in his late thirties.He has hazel eyes,a dark complexsion,long wavy hair,which he wears in a poly tail.He has a friendly-looking round face and a scar on his cheek.When you meet him,the first thing you notice is his broad shoulders.He is always very smart and never tends to wear scruffy clothes.
He is a succesfull executive manager and he is dedicated to his work.He gets along well with the stafff.He is flexible and inventive.He often comes up with original ideas.Nowadays,He is working on a new projekt.
What i like most about him is that he is an outgoing person and likes making new friends.He is also keen on water sports.He enjoys scuba-diving and loves exploring life under the sea.This week,I'm staying with him and we are planning to go scuba-diving at the weekend.
All in all,my Uncle George is a fantastik man,who gives me the spirit and the core of life.He is always fun to be with and İ really enjoy his company.
akrabalarım arasında en çok george amcamı severim.o annemin küçük kardeşi.doğduğundan beri londra da yaşıyor.
o otuzlu yaşların sonunda,uzunca bir adamdır.Ela gözlü,koyu tenlidir,atkuyruğu yaptığı uzun dalgalı saçları vardır.Sevimli yuvarlar bir yüzü vardır ve yanağında bir yara izi vardır.Onunla tanıştığınızda farkedeceğiniz ilk şey,geniş omuzlarıdır.Her zaman çok şıktır ve hiçbir zaman pis kıyafet giyme eğiliminde bulunmaz.
O başarılı bir idari müdürdür ve kendini işine adamıştır.Personeliyle iyi geçinir,esnektir ve yaratıcıdır.Sıksık orjinal fikirlerle gelir.Bugünlerde yeni bir proje üzerine çalışıyor.Onun en sevdiğim yanı girişken bir insan olması ve yeni arkadaşlıklar kurmayı sevmesidir.O aynı zamanda su sporlarına meraklıdır.dalmaktan ve deniz altındaki hayatı keşfetmekten hoşlanır.Bu hafta onunla kalıyorum ve hafta sonu beraber dalmaya gitmeyi planlıyoruz.
Neticede,amcam bana hayatın ruhunu ve özünü veren harika bir adamdır.Onunla olmak her zaman keyifli ve ben onun arkadaşlığından/dostluğundan gerçekten hoşlanıyorum.

(kolay gelsin3)
çok teşekkür ederim pink..
rica ederim
Referans URL