Dersizle Forumları

Full Versiyon: TBV'den, inovasyonda finansman formülleri
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
TBV'den, inovasyonda finansman formülleri

TBV, Bilişim Zirvesi '07 kapsamında düzenleyeceği forumda, "İnovasyon için nasıl finansman bulurum?" sorusuna cevap arayan şirket ve kuruluşlara finansman sağlama yollarını anlatacak.

Türkiye Bilişim Vakfı (TBV), Bilişim Zirvesi ’07 kapsamında 4 Ekim Perşembe günü TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği forumda, “İnovasyon için nasıl finansman bulurum?” sorusuna cevap arayan şirket ve kuruluşlara finansman sağlama yollarını anlatacak.

TBV’nin ev sahipliğinde “İnovasyonun Finansmanı” başlığıyla gerçekleştirilecek toplantının ilk oturumunda, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı Danışmanı Sinan Tandoğan ve Ulusal İnovasyon Girişimi Eş Başkanı Ziya Boyacıgiller, inovasyon için ihtiyaç duyulan finansman politikalarını ele alacak.

TÜBİTAK Ulusal Koordinatörü Hüseyin Güler’in AB Hibeleri’ni, TAGES Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Arsan’ın AB İnovasyon Fonu’ndan yararlanmak için “ağoluşturma” yollarını aktaracağı ikinci bölümde Avrupa Komisyonu Destekleri hakkında ayrıntılı bilgi verilecek.

Kurumlar için inovasyonun yol haritasının belirleneceği forumun “İnovasyon Araçları” başlıklı son oturumunda ise Risk Sermayesi konusunda Inovent Genel Müdürü Serhat Görgün ve AirTies Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çelebi söz alacak. Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz de “İnovasyonu Kara Dönüştürmek” konulu bir konuşma yapacak.

Katılımcıların inovasyon fikirlerini hayata geçirmek için ihtiyaç duyacakları finansman desteğini nereden ve hangi şekillerde alabileceklerini öğrenme şansını yakalayacakları “İnovasyonun Finansmanı” konulu forum hakkında tbv adresinden ayrıntılı bilgi alınabiliyor.

alıntıdır...
Referans URL