Dersizle Forumları

Full Versiyon: mezun olunca alan değişir mi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ben bir şey duydum mezun olduktan sonrada geçmek istediğin bölümün derslerini verip alan değiştirebiliyormuşuz yani eşit ağırlıktan mezun olup sözel dersleri verdiğimiz takdirde sözelci olabiliyormuşuz diye duydum ama eminde değilim bilgisi olan var mı????
Ben ilk defa senden duydum böyle birşey gerçekten var mı acaba??gerçi ben e.ş mezunuyum sözelci olmak isterim ama bu saatten sonra bide o sınavlara kafa yormak istemem açıkcası..ama böyle bir sınav varsa çok iyi olur da ben öyle bir sınav olduğunu tahmin etmiyorum..???
eğer böyle birşey varsa okul puanında da değişme olması gerekmez mi ?..
diploma notu da değişmiyor bildiğim kadarıyla..
arkadaşlar böyle birşey yok.bunun için yarım dönem uğraşmıştım geçen sene.eşit ağırlıktan sayısala geçmek istedim ama ne yazık ki böyle birşey olmuyor.belki açık liseden olur diye uğraştım henüz böyle bir yasa da çıkmamış.
uzgun3
belki çıkar bu yasa...
keşke çıksa.ne kadar saçma.bir insan sürekli aynı alanda kalmak zorunda mı yani?tamam ben seçtim alanımı fakat şimdi başka meslekler ilgimi çekiyor.çalışacak da benim okuldaki fark derslerini verecek olan da benim.bir an önce en azından mezun öğrencilerin alanlarını değiştirme konusunda daha ılımlı olsalar çok iyi olacak.
Referans URL