benim de durumum pek farksız sayılmaz aslında..daha önce dershaneye gittim ve ikinci dönem başladıktan sonra sıkılıp gidesim gelmedi..ama bu sene evde çalışmak bence daha iyi olacak ve daha iyisini başaracağımı umuyorum..
benimde mat2 yle aram pek iyi değil 'keşke bölümüm sözel olsa' dediğim çok oldu ama inatla mat2 yi çözmeye çalışıyorum ve inşallahta yüzümüz kara çıkmaz ne diyelim..
herkeze iyi çalışmalar başarılar...
Yardımlara ve yorumlara teşekkürler

herkes için başarılı bir yıl olmasını dilerim. Allah hepinize zihin açıklığı versin.
benim de durumum pek farksız sayılmaz aslında..daha önce dershaneye gittim ve ikinci dönem başladıktan sonra sıkılıp gidesim gelmedi..ama bu sene evde çalışmak bence daha iyi olacak ve daha iyisini başaracağımı umuyorum..
benimde mat2 yle aram pek iyi değil 'keşke bölümüm sözel olsa' dediğim çok oldu ama inatla mat2 yi çözmeye çalışıyorum ve inşallahta yüzümüz kara çıkmaz ne diyelim..
herkeze iyi çalışmalar başarılar...
İnşallah herkes için güzel bir yıl olur.Mat-2 Fen-2 gibi belirleyici dersler üstüne gitmeniz sizin için daha iyi olucaktır.Faydasını Üniversitede de göreceksiniz..

Selam egeza, konu hakkında şöyle bir bilgi verebilirim sana. Ben dershanede çalışıyorum öğrenci işleri bölümünde. Sana şöyle bir destek verebilirim.Tabiki herşey sana bağlı fakat özel derslerde sadece 2 derse ağırlık vermişsin. Derhaneye gidip diğer derslerinide pekiştirmiş olmaz mısın? Dershaneye gittim ama faydası olmadı diyorsun. Özel ders alıcaksın o da faydalı gelmezse ne yapacaksın?
Başarılar.
28 Eylül de dershaneye yazıldım.İyi ki yazılmışım.Çok memnunum.Netlerim çok iyi gidiyor.Bir de matematik yapabilsem...Herkese başarılar

Dershanesizde YapiLir Ama NasiL YapiLir Gercekten DoLu Dizgin CaLisabiLecek Imkan We SartLari OLan ßirisi Icin GecerLi Aksi Takdirde KesinLikLe Dershanesiz DersLerde Werimin OLacagina Inanmiyorum..Dershane OLmazsa ßirgun Gece 5 Te Yatar OgLe KaLkar Bazen Ikindi Yatar Gece KaLkar Sabaha Kadar Ders CaLisirsin ßir DisipLinin ßir Duzenin OLmaz Dershane OLdumu Hersabah Kosup GeLiyorsun ßeLLi ßir Sisteme Ayak uydurmus OLuyorsun Aksi Takdirde DisipLinsiz We Sistemsiz ßir CaLismanin WerimLi OLabiLecegini Sanmiyorum...