Dersizle Forumları

Full Versiyon: Dershaneye gitmeyen kazanamıormu?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Öss 2007 ilk öss deneyimimdi,dershaneye gittim.Temeli aldığıma inanıyorum.Okul ile beraber çok zor oldu.227 puan aldım.İstediğim yere gidemedim.Neden kazanamadığım ise şu yüzden,coğrafya dan çok yanlışım oldu ve zamanı kullanamadım.Zamanı kullanamadığım için boş sorularıma ve matematik sorularına bakamadım bile.Bu nedenle bu sene hatalarımı anlayıp ona göre çalışıyorum.
Ailem in isteği bu sene dershaneye gitmemem üzerine.Aslına bakarsanız bende istemiyorum.Coğrafya ve Matematikten özel ders alacağım.Diğer derslerimde herhangi bir pürüz yok.Çok iyiyim diğerlerinde.Ama çevremdekiler dershaneye gitmeden kazanamazsın anlayışındalar.Bende sizlere danışmak istedim.Acaba temelini sağlamlaştıramadığım dersleri özel derslerle daha da sağlamlaştırabilirmiyim?
bak arkadaşım herşey dershanede bitmiyo kişiye bağlı bişey benim çok arkadaşım iki üç sene dershaneye gitti yine kazanamadı...sen temelim iyi diyosan dıuşardan çalışarak hzaırlanabilirsin..hemde int dersizle ve benzeri siteler var bu sitelerden de yararlanabilirsin...kendine inanıp güvenmem vede çalışmam önemli..yoksa dershane bana göre önemli değil..
Bende bu sene ilk kez gireceğim öss'ye.. çevremdeki herkes dersaneye gitmemi öneriyor ama ben ısrarla istemiyorum...eğer insan isterse evdede bi program yapar ve düzenli olarak çalışır... benim tek derdim matematik.. matematiğim çok kötü... dersizle ve benzeri sitelerden yardım alıyorum umarım başarılı olurum...
"Dersane sanal,basarı gercek" diyoruz ya kesinliklede öylecalısmak istemeyen birini dersaneye göndersen de olmaz ama calısma k isteyen birini dersaneye göndermesende olur diye düşünüyorummmm
sana şöyle söyleyeyim.ben şuan üniversite 2. sınıftayım.ilk girişimde kaanamadım ve o yıl dersaneye gitmiştim.ikinci yılımda ise dersaneye gitmedim evde çalıştım ve kazandım.ki sistem de değişmişti.yani işin aslı asıl iş sende bitiyor.şunu da söylemeliyimki düzenli çalışman gerekiyor.allah yardımcın olsun kolay gelsin.
Yorumlarınız için teşekkürler,bu arada yurdum insanı darısı benimde başıma inşallah siritan
bu sene dersaneye gitmedim (yani 2007 öss için)evde kendim hazırlandım.bu sitedeki çoğu insan bilir benim neden evde çalıştığımı ve aylarca siteye girmediğimide...... boğaziçi üniversitesi türk dili ve edebiyatı bölümüne yerleştim.tek isteğim buydu zaten.. isteyen herkes yapabilir.dersane şart değil.herşey kafada bitiyor.dersanelerdede bir yığın boş insan var.çalışmak ve test çözmek yeterli.sitedeki the_reason (özge ) arkadaşımızda benim gibi evde hazırlananlardanmış.ve kendisi marmara üni.coğrafya öğretmenliğini kazanmış.ayrıca gelecekteki meslektaşım sitenizdeki feyza_yaşatan a da hayatta başarılar diliyorum.oda yıldız teknikte imiş.umarım bu somut örnekler işine yarar.hoşçaklın
bencede dersane şart diil. zaten yanlış olan eğitim sistemimizin hedefi öğrencileri dersaneye yönlendirmek ve bunu da başarıyor. artık tüm öğrencilerin aklına dersanesiz olmaz diye bir düşünce yerleşti. ama bu düşünceyi çökertenler de var. sonuçta yapmamız gereken belli yanlış bir sistem de olsa hayatımızı kazanacağımız sınav için gayretle çalışıp soru çözmeliyiz zaten dersanede de aynısı oluyor. benim temennim gelecek nesiller bu yanlıştan kurtulur inş. hayatımızın 12 yılı 3 saate bağlı. hadi o neyse bi de mesela sözelci bir öğrenci mat-1 fen-1 çözmek zorunda yani mesleğe yönlendirme de yanlış. eğitim sistemi istiyoki tüm öğrenciler tüm dersleri gereksiz de olsa yalasın yutsun. ne diyim sonumuz hayırlı olur inş.

bende dersaneye inatla gitmiyorum ya kendim başarırım ya da başarırım başka yolu yok. ilk sene olmazsa bidaa sonunda ölüm yok ya. herkese başarılar dilerim.
zehr-i zakkum
siz evde kendi çalışmanızı yaparsınız anlamadığınız veya yapamadığınız soruları siteden bizimle paylaşırsınız size elimizden geldiğince yardımda bulunuruz dershaneye gitmeden de kazanan bir çok kişi var canınızı sıkmayın..
ayrıca dersane sadece bir FORMALİTEDEN ibaret..
bence 1 sene gitmek yeterlidir ama aslı ona gitmeden başarabilmek...başta dediğim gibi her türlü yardımı burada arkadaşlarla yaparız.. 3
benimde 2007 öss 2. idi. son sınıfda we mezun oldukdan sonra dershaneye gıttım ama yınede ıstenılen basarıya ulaşamadım. bu yıl tekrar hazırlanıcam we dershaneye gıtmıcem. daha basarılı olacagıma ınanıyorum cunku dershane ortamından cok cabuk sıkılıp derslerı koyuwerıyorum. bu sene bazı nedenlerden dolayı olanaklarım, ımkanlarım daha kısıtlı. ama ben ewde daha raat we mutlu bı calışma ortamı saglayacagıma ınanıyorum. dersizle warken sırtım yere gelmez dıyorum siritan inşallah hersey umdugum gıbı gıser we önumuzdekı öss son gırısım olur siritan
Sayfalar: 1 2
Referans URL