Dersizle Forumları

Full Versiyon: TV DİZİLERİNİN OLUMLU YÖNLERİ NELERDİR?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
TV DİZİLERİNİN YARARLARI NELERDİR?
arkadaşlar  bo konuda bir araştırma yapıorum yarın vericem araştırmamı.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.siritan
Bence halka in sor sana yardımcı olurlar
yaşım 15.beni dinlerler miuzgun3veya soruma cevap verirler mi bilemiyorumuzgun ve zamanımda yok zaten yarın teslim edicemsoru
zehr-i zakkum
benim düşünceme göre tv dizilerinin bir yararı yok sadece zarar..canım biraz bekle umarım yarına kadar arkadaşlar sana yardımcı olur 3
ok bekliyorum
Dizisine göre değişir...ya da;

Eğer gerçekten topluma faydalı ve eğitici birşeyler verebiliyorsa izleyiciye izleyicinin hayatının içinden kesitler alabiliyor ve gerçekten ona hayatta yaptığı veya yapacağı işler hakkında yol gösterici oluyorsa o dizi faydalı oluyor demektir..

Bir de şu tür diziler vardır ; yani çerez dizilerdir.Bunlar boşa zaman harcamamıza sebep olur.Bi faydası olmaz aksine zamandan çalar..Bunları sadece boş zamanımız varsa eğlencelik olarak izleyebilirsiniz.Bin de onları izlemek için tv nin dibine girerseniz gözlerinizi bozabilir..

Benim tavsiyem gereksiz dizilerle vakit öldüreceğinize açın şöyle güzel bi kitap okuyun.Çünkü kitabın zararlısı olmuyor...
Burcu_17 Demişki:

Dizisine göre değişir...ya da;

Eğer gerçekten topluma faydalı ve eğitici birşeyler verebiliyorsa izleyiciye izleyicinin hayatının içinden kesitler alabiliyor ve gerçekten ona hayatta yaptığı veya yapacağı işler hakkında yol gösterici oluyorsa o dizi faydalı oluyor demektir..

Bir de şu tür diziler vardır ; yani çerez dizilerdir.Bunlar boşa zaman harcamamıza sebep olur.Bi faydası olmaz aksine zamandan çalar..Bunları sadece boş zamanımız varsa eğlencelik olarak izleyebilirsiniz.Bin de onları izlemek için tv nin dibine girerseniz gözlerinizi bozabilir..

Benim tavsiyem gereksiz dizilerle vakit öldüreceğinize açın şöyle güzel bi kitap okuyun.Çünkü kitabın zararlısı olmuyor...

sana sonuna kadar katılıyorum burcu..
düşündüm biraz inan bir tane faydasını bulamadımgulengulen
yorumlarınız için tşk.
Referans URL