bir program yüklemeye çalışıyorum kurulumunu yapamıyorum karşıma user32.dll sistem dll'si konum değiştirmiş diyor ne yapamam lazım yarım ederseniz sevinirim
bir program yüklemeye çalışıyorum kurulumunu yapamıyorum karşıma user32.dll sistem dll'si konum değiştirmiş diyor ne yapamam lazım yarım ederseniz sevinirim
hatanın devamını da yazarmısınız bu kadar kısa olmamalı tam devamı varsa yazın ona göre bakim...
user32.dll sistem DLL'sinin bellekte konumu değiştirildi.uyg
ulama düzgün çalışmayacak.Konum değişikliği, C:\WİNDOWS\system32\SHELL32.dll DLL'leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı.diye hata msjı veriyo şimdiden tşkler
hocam bilgisayarınıza crystalxp ve inpirat gibi temalar kurdunuz mu kurduysanız bunu kaldırın eğer olmuyorsa Denetim masasından program ekle\kaldır a girin üstte Güncelleştirmeleri göster seçeneğini işaretleyin.Sonra aşağıdan 925902 nolu güncelleştirmeyi bulup kaldırın kaldırınca bilgisayarınız yeniden başlatılacak açıldığında hiç sorunsuz gibi çalışacak...
tşkler sorun kalmadı bide bişey daha sormak istiyorum benim tekrar aynı şekilde bilgisayarı açtığımda yine hata veriyo bu neden olabilir yardım ederseniz sevinirim şöle hata veriyo ashBase.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılmadı diye
başlat çalıştıra gir msconfig yaz başlangıca tıkla orda şüphelendiğin bir dosya varsa onay işaretini kaldır...
heralde avast antivirüs kullanıyosun başlat da çalıştır msconfig de avasta ait bişe varsa onu kaldır heralde bir daha vermez eğer yine verirse antispy ile bilgisayarını tarat...
tşkler yardım için sorun kalmadı
rica ederim sorun kalmadığına göre konu kilitli...