Dersizle Forumları

Full Versiyon: MSN deki  yazışmalarım çıkarılabilir mi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
senin pc ne naSIL ulasacakki cıkarsın msn plus dıscovery gıbı programlar kullanmıyorsan cıkaramaz rahat ol kullanıyorsanda kaydettıgı yerı bılıyosundur silersin olur biter daha da olmadı cok korkuyorsan format atarsın olur biter siritan
C:\Documents and Settings\Administrator\Contacts

siz istediğiniz kadar silin o yine oraya kayıt eder uzantısı .WindowsLiveContact'tır açamazsınız hem açacak programı bulamazsınız hemde ŞİFRELİDİRLER...

gerekli ise mesaj silinebilir bilgi için yazmıştım...
Burdurlu_cocuq Demişki:

senin pc ne naSIL ulasacakki cıkarsın msn plus dıscovery gıbı programlar kullanmıyorsan cıkaramaz rahat ol kullanıyorsanda kaydettıgı yerı bılıyosundur silersin olur biter daha da olmadı cok korkuyorsan format atarsın olur biter siritan

sevgili arkadaşım, sanırım sen format atılınca bilgisayardaki tüm belgelerinya da suç alaetlerinin silineceğinden yanasın galiba bana kalırsa fazla sevinme bu format olayına senin 5-6 kez format attığın makinanın bilgilerini getiren programlar var.r-studio gibiii. bunu ben birçok kez denedim ve istenilen verilere ulaştım..
_cizgi_ Demişki:

Burdurlu_cocuq Demişki:

sevgili arkadaşım, sanırım sen format atılınca bilgisayardaki tüm belgelerinya da suç alaetlerinin silineceğinden yanasın galiba bana kalırsa fazla sevinme bu format olayına senin 5-6 kez format attığın makinanın bilgilerini getiren programlar var.r-studio gibiii. bunu ben birçok kez denedim ve istenilen verilere ulaştım..

r-studio siritan Herkes ßilmiyor Ki..
Ela Korkmana Gerek Yok ßana Kalırsa.Plus Kullanıyorsan Sil.Konuşma Kayıtlalrınıda Sil..
Eğer Kayıtları ßulacagını Söyleyen Kişi Cok İyi ßir ßilgisayar Kullanıcısıysa Ne Yapar Ne Eder Kayıtlarını ßulur ßu Cok ta Zor ßirşey Değil..
Seni Korkutmak Amaclıda Söylemiş Olabilir.Bunu Yapan Cok İsan Var siritan
İcini Ferah Tut Ve Ne Olursa Olsun Msn Cok Önemli Yada Cok Özel Şeyler Konuşma siritan

burası bir paylaşım platformu ise artık r-studio yu herkes öğrendi diyebiliriz. ben bunu sadece msn yazışmaları çıkacak diye söylemedm aklınızda bulunsun veri kurtarma data programları var. r-studio ve active recovery file da bunlardan bir kaçı ve kesin sonuçlar alan programlar..
Arkadaşlar Bırakın microsoft serverlarını bilgisayarımızın hard diskine kaydediliyor. Benim abimin çalıştığı yerde birisini öldürdüler adamın bilgisayarını aldılar emniyete götürdüler ve bütün msn konuşmalarını çıkarttılar. Ama nereye kaydediliyor bende çok merak ediyorum.Arkadaşımızın dediği gibi C:\Documents and Settings\Administrator\Contacts buraya kaydediliyor olabilir.Ve yine dediği gibi biz kayıtları bulsak bile AÇAMAYIZ
messenger plus! live adlı programda vardır link:

Link Yasak !!!
link vermek yasak lütfen sil..
kaan alkılınç Demişki:

C:\Documents and Settings\Administrator\Contacts

siz istediğiniz kadar silin o yine oraya kayıt eder uzantısı .WindowsLiveContact'tır açamazsınız hem açacak programı bulamazsınız hemde ŞİFRELİDİRLER...

gerekli ise mesaj silinebilir bilgi için yazmıştım...

aaaaaaaaaaaaaaaa bunu bilmiyodum.annem ögrenmese bari 66666
ii deee ben şimdi buraya girdim.
''C:\Documents and Settings\Administrator\Contacts''

burda çıktı konuşmalarım lakin hiçbişey anlamıyorum.aşagıda bi tanesi var..

Sayfalar: 1 2 3
Referans URL