Dersizle Forumları

Full Versiyon: MSN deki  yazışmalarım çıkarılabilir mi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ya arkadaşlar benim kuzenim geçen gün isterse benim tüm msn yazışmalarımı çıkarabileceğini söyledi.
sizce mümkün mü böyle bi şey???
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Eger msn konuşmalarını otomatik olarak kaydediyorsan ya da msn eklentili programlar kullanıyorsan plus gibi konuşmalarını görebilmesi ve çıktısını alabilmesi mümkündür.

ama ben şöle birşeyde duydum ne kadar doğru bilmiyorum bunun araştırması içindeyim hala. Windows ta kendi içinde bir dosya altında msn konuşmalarını kaydediyormuş. buna pek inanmıyorum ama bunu söyleyen arkadaşım boşa ortaya laf atan biri değil. nasıl ve ne şekilde olduğunuda söylemiyor. bu konuda bilgisi olan varsa eger paylaşırsa sevinirim.
teşekkür ederim...evet plus ama kaydetmiyorum konuşmaları.kaydetmediğim halde çıkarılabilir mi konuşmalar?

ayrıca senin söylediğin şeyle ilgili bi yazı okumuştum ama tam emin olmamakla birlikte böyle bir kayıt yapılmadığına dair bir içeriği vardı yazının.(sanırım yani siritan )
evet çıkarabilir tüm konuşmaların ona gidebilir çeşitli programlar var bununla ilgili.bunu yapması için ya senden habersiz pc ne girmeli yada sana bir resim falan yolamalı. yani mümkündür
sadece plus olarak kaydetme dediysen birde live messenger soruyo kaydedilsin mi diye eğer ona kaydet dediysen görebilir eğer ikisinide kaydetme dediysen biraz zor görür...
teşekkürler arkadaşlar...
Gamze Özçelik'e ilişkin haberlerin satır arasındaki bir bilgi, Türkiye'deki 4 milyon MSN Messenger kullanıcısını çok yakından ilgilendiriyor. Yoksa Microsoft Türkiye, bizim bilgimiz dışında, yaptığımız tüm konuşmaları kendi bilgisayarlarına kayıt mı ediyor?
Gazetelerde Gökhan Demirkol'un(Gamze Özcelik'in Eski Erkek Arkadaşı) MSN'de yaptığı chat konuşmaları vardı. Kullananlar bilir, normalde program bu konuşmaları kaydetmez. Eğer konuşmaların kaydedilmesini istiyorsanız, Messenger'ın seçenekler menüsüne girip değişiklik yapmanız gerekir.
Gökhan Demirkol'un bilgisayarı üzerinden hazırlanan bilirkişi raporunda MSN'de yaptığı tüm yazışmalar var. İlk okuduğumda şaşırmadım. Belli ki Demirkol, bahsettiğim seçeneği işaretlemişti. Bu yüzden de konuşmaları bilgisayarda kayıtlıydı.
Ancak AKŞAM'ın haberinde şöyle bir açıklama var: "Bu MSN Messenger kayıtlarına GSM şebekeleri, Türk Telekom ve Microsoft Türkiye'nin işbirliğiyle ulaşıldı.
Bunun meali ise şu: GSM şebekeleri ve Türk Telekom, Gökhan Demirkol'un bilgisayarının internete bağlandığındaki IP numaralarını verdi. Microsof Türkiye de bu numaralara göre kendi kayıtlarından Demirkol'un yaptığı konuşmaları çıkardı!
Buradan da şunu anlıyoruz ki, Microsoft Türkiye, yaptığımız cümle görüşmelerin kaydını tek tek tutuyor!
Bunun iki nedeni olabilir: Ya böyle durumlarda kullanmak üzere Emniyet istiyor. Ya da Microsoft, kullanıcıların konuşmaları üzerinden ticari bilgiler elde etmek için kayıt ediyor.
Her iki durumda da bunun adı SKANDAL! Messenger'ın telefondan farkı yok ki! Bizim özel görüşmelerimiz, savcılığın izni olmadan nasıl kayda alınabilir?
Microsoft Türkiye’nin en kısa sürede açıklama yapmasını bekliyorum.
Türkiye’deki 4 milyon MSN Messenger kullanıcısının konuşmalarını niçin kayıt ediyorsunuz ve bunları hangi izinlerle başkalarının kullanımına açıyorsunuz?

Turkcell ve Telsim birer açıklama göndererek SMS kayıtlarını kesinlikle tutmadıklarını söylediler.

Messenger ve SMS benzer teknik altyapıya sahip. Sonuçta bir metin gönderiyorsunuz. Eğer bunlar saklanıyorsa, kayıtlar milyonlarca cümleden oluşsa bile, herhangi bir kelimenin kolaylıkla aranabileceği bir veritabanına katkıda bulunuyorsunuz demektir.

Top şimdi Microsoft Türkiye’de. Yapacakları acıklamayı dört gözle bekliyoruz siritan
Msn messenger bi telefon hatti gibi ve telefon hattlari özeldir msn de özeldir

Böle bi durum varsa olma ihtimali % 100 bi arkadaşınızla özel şeylerde paylaşsaniz microsoft turkiye den bir kişi okuyabilir Özel hayatta saygi da yok :@ :/

bu kayıtlar sadece adli bir durumda ortaya çıkarılabiliyor suç durumunda falan gerekli yazıya ilişkin çıkartılıyor...
Tabii ki Öyle siritan Zevk İçin ,Merak İçin Tutulmuyor Ya Kayıtlar..
konuşmalarım emin ellerde :P
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL