Dersizle Forumları

Full Versiyon: ZeKa mI ÇaLıŞmAk mI?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar bi konuda beyin fırtınası yaparak dil anlatım dersinde sunacağımız münazereye katkıda bulunur musunuz??KONUMUZ:Başarıda Zeka mı yoksa çalışmak mı daha ön plandadır?Burada görüş bildirebilir ya da birbirinizin görüşlerini çürütebilirsiniz... lütfen !!fikirlerinize ihtiyacım var28

Bu konuyu ÖSS bakımından da fayda sağlayacağını düşündüğümden buraya açmayı uygun buldum..umarım doğru bi karar vermişimdir...
http://www.dersizle.com/forum/showthread.php?tid=14451
bu adreste aynı başlık var zaten ordan devam edersin..
arkadasım tabıkı zeka olmazsa bısey olmaz ama bence çalışmak çok önemlı cevremde tanıdıgım ınsan cok calısarak bır yerlere gelen.Bu kişinin bunu yapmasının imkanı yok dedıgımız ylmlerı sırf calısarak gercklestıren kişi cok biliyorum.
Sadece çalışmak bana kalırsa.Doğrusu aptal insan görmedim cahil insan gördüm..

Çevrenizdeki aptal görünenlerin bazı durumlarda kıvrak zekalarını nasıl işlettiğine dikkat edin.

Aptallığı ikiye ayırırım..

Pasivite: Kendine güven kaynaklı.Psikolojik temelleri olabilir ya da enerji..
Problem Çözememe: Tamamıyla duyarsızlık,tembellik..

Yatkınlıklar doğuştan yetenekler ise yaşadıkça elde edilir.Yatkın olmasan dahi yeteneği kazanabilirsin yalnızca bunu istemek yeterli.Tabi insanlar genellikle yatkın olmadıkları yetenekleri elde etmek istemek yerine vazgeçerler...
Referans URL