Dersizle Forumları

Full Versiyon: yurt imkanı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkldaşlar ben 2 senelik bir yer yazzam yurt çıkma imkanı nedir.2.yerlştirme sonuçları açıklandıktan sonra yurt içinde başvurucaz.yurt çıkmasa ben gidemem.dondurma imkanım olurmu.yardım edin lütfen..
yurda başvura bilirsin ve dondurma imkanın yurd için yok çünkü yurt sıran gelipte sen gitmediysen senin yerine başka arkadaşlar yerleşir ve sende hakkını kaybettmiş olursun.............
Arkdaşlar ben de bir soru sorucam Ben ank. da özel bir yurtta kalıyorum ve yurtta benim hiç sevemdiğim cemaat olayları oluyor.ve ben çıkmak istedim bana senin 1 senelik anlaşman var dedielr ve 1 sene parasını istediler...Ama ben anlaşma kağıdını sonuna kdar okuyupta imzamı atmıştım ve oyle bir madde görmedim....Acaba özel yurtlarda 1 senelik mi oluyor anlaşmalar..Ben çok rahatsız oldugum için bir an önce terk etmem lazım yurdu ama bana terkedemezsin diyorlar ..Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ...Teşekkürler
bildiğim kadarıyla..
semra;
geçen sene arkadaşlarım 2.yerleştirmelerde üniversiteye yerleştiler ama yurtta boş yer olmadığı için öğretmenevlerinden faydalandılar..

tychi;
kendin de demişsin;o anlaşmaya imza atarken öyle bir madde eğer yoksa neden o maddeye uymak zorunda olasın ki..hak var hukuk var bu durumu başka yollarla da çözebilirsin..

ikinizi de yanlış yönlendirmek istemem..bu konularda daha çok bilgisi olan arkadaşlar da yorumlarını eklerlerse daha iyi bilgi edinmiş oluruz..
diyelimki okul çıktı.yurt çıkmadı.ben bu yıl okulu dondursam.seneye devam etsem olurmu.bide bu okul dondurma işlemini yaparken okula gitmemiz lazımmı.son sorum bu kılavuzdaki puanlar 2006 puanlarımı yoksa ilk yerştirmedeki puanlarmı.cevap bekliyorum.
puanlar 2007 ilk yerleştirmenin puanları...

dondurma işide öyle kolay olmuyo senden geçerli bir neden istiyorlar yani yurt yok deyip donduramazsın başka neden bul ama okulların kendi yurtlarıda var sen bi araştır iyice...
Bir dönem dondurma problem olmaz ama gerçekçi ve mühim bir nedenin olması lazım....
tamam.araştırıcam.sürede kısıtlı.yurt çıkmazsa benim iş yatar.off.
Referans URL