Dersizle Forumları

Full Versiyon: netten kendi tercih yapan varmı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ben internetten kendim tercih yapıcam.sorum şu orda tc ve şifre soruyo.ben o şifreyi nerden yazıcam.bilen varmı.
Ben yapmıştım.
Şifre ÖSS'ye başvurduktan sonra sana verilen ve bilgilerinin/fotoğrafının olduğu kağıtta. İnternet şifresi olarak yazar.
tamam saolsın.yarın yapayım.şu tercihleri artık.
Yaw iyi de arkadaşlar ben yapamıyorum bir türlü şifre istedi şifreyi de girdim ama hata veriyor sürekli iki gündür giriyorum olmuyor sebebini bilen biri var mı?
siz 2007 öss ye girdyseniz girmesi lazım ama girmediyseniz eski sifreler kabul edillmez sanırım
evrem_merve Demişki:

siz 2007 öss ye girdyseniz girmesi lazım ama girmediyseniz eski sifreler kabul edillmez sanırım

Yoo girmedim ama benim üni. oldugum için ikinci bir üniversite okuma gibi şansım oldugunu ögrenince 2007 girmen gerekmiyormuş dediler şimdi niye böyle sorun çıktı anlamadım dogrusu :S

Bi de 2007'ye giren bir kaç arkadaşımda aynı sorunla -hata yazısı- karşılaştı...

Bu durumda ne yapılıyor onu da bilmiyorum 4 ekim son gün yetiştirmem lazım ?
buraya tıkla formu doldur şifren elinde
genc_muhendis7 Demişki:

evrem_merve Demişki:

Yoo girmedim ama benim üni. oldugum için ikinci bir üniversite okuma gibi şansım oldugunu ögrenince 2007 girmen gerekmiyormuş dediler şimdi niye böyle sorun çıktı anlamadım dogrusu :S

Bi de 2007'ye giren bir kaç arkadaşımda aynı sorunla -hata yazısı- karşılaştı...

Bu durumda ne yapılıyor onu da bilmiyorum 4 ekim son gün yetiştirmem lazım ?

ikinci bir üniversite okuma bildiğim kadarıyla acıköğretimden içinci bir ünv okuyabiliyorsunuz tabi bbu bnm bildiğim oda anadolu ünv den okunuyor
arkadaşlar benimkinide kabul etmiyo.yanlış diyo.anlamadım.2007 ösys başvuru aday formundaki internet erişim şifresi o değilmi şifre.ne olur yardım edin.
oh tamamdır.bitti.nihayet.inş hepimiz için hayırlısı olur.a.d.k sana çokçok tşk ediyorum.şifremi senin sayende buldum.allah razı olsun.inş bide yurt çıkar.da busene artık rahat ederim..herkese başarılar.
Referans URL