arkadaşlar ben 8-4 mesai saatleri içinde çalışıyorum. ancak üniversite okumak istiyorum. bunun için nasıl bir ders çalışmaa programı hazırlamam gerekiyo kendime yardım ederseniz sevinirim.

çalışma saatlerini saat 18:00-23:00 olarak ayarlayabilirsn.bu beş saati kullnmak sana kalmış.kişisel ders çalışma programını hazırlarsın.
roesta hem çalışıp hemde üniversiteye hazırlanmak bence biraz zort olur ama azimli insana zor diye bir şley yok eğer çok istersen ve çalışltığın iş yerinden de yeterince tolerans alırsan rahat hareket edebilirsin ne bilim boş vakitlerinde test falan çözersin akşamları da plan doğrultusunda hazırlanırsın dediğim gibi iş sende biter...
Gerçekten zor oluyorr... Daha önceeleriii bende sadece dil ucuyla üniversiteye girecem diyordum.. Amaaa çalışmıyordumm. Barajı bile geçemiyordum.. Bu seneki sınava inatlaşma uğrana girdimmm iyide oldu.. İstediğim yeri kazandım.... Tek sorun var oda istekli bir şekilde çalışmak... arkadaşların dediği gibii kendine ders programı çıkar ve dee dersizleninde derslerini izle... kazanmak istiyorsan lafffaa bırakmaaaaa... inan ki çalışana öss yalan oluyorr....