Dersizle Forumları

Full Versiyon: Yardıma İhtiyacım Var.!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
selamlar.
Arkadaşlar ben eşit ağırlıkçı ve hafta içi öğrencisiyim..
Söz 2 - Türkçe Öğretmenliği yada Sosyal bilimler öğretmeliği tercihi yapsam puanımda bir düşüş söz konusu olur mu ? Ösym nin ortak bölümleri hakkında bilgisi olan varsa bana yardım etsin lütfen.
Türk dili ve edebiyat
Türkçe Ögretmenligi bu bölümler eşit agırlık ve sözelle ortak bölüm sosyal bilimler ortak deil
Yani

Türk dili ve edebiyat
Türkçe Ögretmenligi

bu bölümlerden tercih yaparsam puanımda bir düşüş olmaz öyle mi ?
Evet ama yine de emin olmak için arkadaşların yorumalrını da bekleyebiliriz
Ben öyle biliyorum
zehr-i zakkum
arkadaşım rica etsem başlığını düzelte bilir misin..forum kurallarına uymuyor da 3
türk dili ve edb ve türkçe öğrt yazarsan puanda düşme olmaz ama sos bilg öğrt yazarsan düşer o ortak alan değil...
evt türkçe örğ. türk dili ve edebiyatı, türk dili ve edebiyatı öğrt. vs.. bunlar  e.a mezunu olup sözelden puanın kırılmadan seçebileceğin ortak bölümler tabi bir kaç tane daha var ama sen bunları sorduğun için bunları yazdım sadece...puanındada asla kırılma olmaz..seçtiğin zaman 0,8 sözel2 puanın dikkate alınır..fuzuli89 arkadaşımızında dediği gibi sosyal bilgiler ortak alana dahil değil o yüzden seçemezsin..

inş yardımcı olmuşumdur..
ben 2005 süper lise ea bölümü mezunuyum. tek isteğim türkçe öğretmeni yada edebiyat öğretmeni olabilmekti.

bu sene boğaziçi üniversitesi türkdili ve edebiyatı böülümünü kazandım.edebiyat okuyorum artıksiritansiritan

sadece tükçe öğretmenliği ve türk dili edebiyatı ortak alan arkadaşım..bende senin geçtiğin yoldan geldim.umarım bir gün meslektaş oluruz.başarılar dileirm .hoşçakal
kilitli.
Referans URL