internetten hiç bişey indiremiyorum.yardım edin.bir dosya indirmeye kalksam ya dosya inmeden aynı sayfa kalıyor ya da başka sayfa açılıyor ve adres kısmındaki link yazmıyor ve inmiyor.
kullandığınız antivirüs engelliyo olabilir veya download programları kullanıyosanız bunlar engelliyo olabilir internet explorer zarar görmüş olabilir bilgisayarında trojan olabilir... bilgisayarını vrüs taramasından geçirmelisin...
virüs taramasından geçirdim bişi farketmedi.dosya indirmeye çalışırken virüs programlarını devre dışı bırakıorum olmuo.eğer internet explorer da bir sorun varsa onu nası halledebilirim.
explorer kaldır yeniden kur. yada farklı yazılımlar kurabilirsin mozilla veya firefox gibi...
explorer i yeniden kaldırıp kurdum ama olmadı.acaba biri benim msn ye firefox falan atabilir mi?onu yükleyim. e-posta adresi vermek yasak!!!
netten bir dosyayı nasıl indiyorsun adım adım anlatsana?
ben netten dosyayı normal bi şekilde indiriom yani hata yapmıom.önce işte nerden indiriosam yükle falan var onu tıklıom daha sonra gelen yerden kendi inmesi gerekio ama inmio eskiden iniodu şimdi inmio.
alicandmo,
firefox'u resmi sitesinden indirebilirsin...
olmuyor.firefoxun sitesindeki ücretsiz indirin yazısını tıkladım ekrana hiç bişi gelmedi
internet explorer' da üst bölümde karşıdan dosya yükleme uyarısını görmemiş olabilirsin. İnternet güvenlik ayarların değişmişse , uyarı veriyor olabilir...