Dersizle Forumları

Full Versiyon: bana yardım edin
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ben öss ye 5 kez girdim ama hiç birindede idtedigim puanı almadım bu yıl girmek istiyorum ama hiç içimden ders calışmak gelmiyor ne yapmalıyım25
Konu başlığınızı forum kurallarına göre düzenlemelisiniz...

Tek kurtuluş yolu olarak ÖSS'yi düşünmemelisin biraz daha farklı alanlar tercih etmelisin bence KPSS'YE girseydin bu 5 senenin karşılığını fazlasıyla alırdın , ama hiçbir şey için geç değil bence öss'ye hazırlanırken KPSS'yi unutma derim.ÖSS olmasa da olur diyosan bir iş hayatı daha farklı düşünceler getirebilir sana , belki daha değişik bir alanda kendini geliştirebilirsin...ÖSS  olmuyorsa da illa da onun üstüne gitmemek lazım olmaz demiyorum olur ama bence daha farklı alanlar denersen daha iyi olur...

iyi çalışmalar...

(bunlar benim kendi düşüncem , değerlendirmesi size kalmış...)
bnm bi arkadasım 2002 mezunu bu 7.ci girişi olacak diye biliyorum kız hala deniyor önemli olan demek degil kendini tam hazır hissettiğin zaman sınava girip kendine güvenerek basarmaktır diye düşünüyorum kesinlikle kendine güvenip çalısmaya absladıgın zamanhersey corap söküğü gibi gelir merak etme bnmde senden kalır bir yanım yok bende tekrar öss ye girecegim ama önceki denememden aha fazla calısmam gerekitiğini biliyorum ve bunun için önümdeki su 6 ayı sıkı bir çalısmayla degerlendirecegim zaten gerisi gelir arkadasım BASARILAR......
bencede arkadaşım öss hazırlanan arkadaşlar hiçbirşeyi kafaya takmamak gerekiyor yoksa olmuyor düşünün hepimiz aynı durumdayız hiçkimse hazırlanırken kolaylıklarla karşılaşmıyordur annesi hastadır babası çalışmıyordur maddi durumu iyi değildir vs bencekendin için olmasa bile ailenin sana sunduğu fırsat için çalışmalısın çünkü bu fırsatı herkes yaşayamıyor
tşk arkadaşlar yardımızın için
kilit.
Referans URL