Dersizle Forumları

Full Versiyon: Gürcü Dili ve Edebiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşklar bu üniversite Tiflis'teymiş ve söz2 böl. öğrenci alıyormuş.Ama öğrenim süresi hakkında bir bilgi alamadım.Orada okursak özel üniversite gibi birücret vermemiz gerekiyor mu??????
BATUM - GÜRCİSTAN

BATUM ŞOTA RUSTAVELİ DEVLET ÜNİV. ● Biyoloji ● Biyoloji ● SAY-2 ● Yerleşen: 0 ● Taban:
BATUM ŞOTA RUSTAVELİ DEVLET ÜNİV. ● Fizik ● Fizik ● SAY-2 ● Yerleşen: 0 ● Taban:
BATUM ŞOTA RUSTAVELİ DEVLET ÜNİV. ● Kimya ● Kimya ● SAY-2 ● Yerleşen: 0 ● Taban:
BATUM ŞOTA RUSTAVELİ DEVLET ÜNİV. ● Matematik ● Matematik ● SAY-2 ● Yerleşen: 9 ● Taban:

TİFLİS-GÜRCİSTAN

GÜRCİSTAN DEVLET BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR AKADEMİSİ ● Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ● Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ● SAY-2 ● Yerleşen: 10 ● Taban: 312.902

TİFLİS İVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİV. ● Fizik ● Fizik ● SAY-2 ● Yerleşen: 0 ● Taban:
TİFLİS İVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİV. ● Gürcü Dili ve Edebiyatı ● Gürcü Dili ve Edebiyatı ● SÖZ-2 ● Yerleşen: 10 ● Taban: 212.655
TİFLİS İVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİV. ● Kimya ● Kimya ● SAY-2 ● Yerleşen: 0 ● Taban:
TİFLİS İVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİV. ● Psikoloji ● Psikoloji ● EA-2 ● Yerleşen: 10 ● Taban: 281.992

TİFLİS DEVLET TIP ÜNİV. ● Tıp ● Tıp ● SAY-2 ● Yerleşen: 5 ● Taban: 347.571

KUTAİSİ-GÜRCİSTAN

AKAKİ TSERETELİ DEVLET ÜNİV. ● Matematik ● Matematik ● SAY-2 ● Yerleşen: 5 ● Taban:

benim öğrenmek istediğim bilgi bu değildi öğrenim süresi ne kadar ?????
standart 4 senedir sanırım.en fazla bi sene de hazırlık görürsün.kanımca
Referans URL