arkadaşklar bu üniversite Tiflis'teymiş ve söz2 böl. öğrenci alıyormuş.Ama öğrenim süresi hakkında bir bilgi alamadım.Orada okursak özel üniversite gibi birücret vermemiz gerekiyor mu??????
BATUM - GÜRCİSTAN
BATUM ŞOTA RUSTAVELİ DEVLET ÜNİV. ● Biyoloji ● Biyoloji ● SAY-2 ● Yerleşen: 0 ● Taban:
BATUM ŞOTA RUSTAVELİ DEVLET ÜNİV. ● Fizik ● Fizik ● SAY-2 ● Yerleşen: 0 ● Taban:
BATUM ŞOTA RUSTAVELİ DEVLET ÜNİV. ● Kimya ● Kimya ● SAY-2 ● Yerleşen: 0 ● Taban:
BATUM ŞOTA RUSTAVELİ DEVLET ÜNİV. ● Matematik ● Matematik ● SAY-2 ● Yerleşen: 9 ● Taban:
TİFLİS-GÜRCİSTAN
GÜRCİSTAN DEVLET BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR AKADEMİSİ ● Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ● Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ● SAY-2 ● Yerleşen: 10 ● Taban: 312.902
TİFLİS İVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİV. ● Fizik ● Fizik ● SAY-2 ● Yerleşen: 0 ● Taban:
TİFLİS İVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİV. ● Gürcü Dili ve Edebiyatı ● Gürcü Dili ve Edebiyatı ● SÖZ-2 ● Yerleşen: 10 ● Taban: 212.655
TİFLİS İVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİV. ● Kimya ● Kimya ● SAY-2 ● Yerleşen: 0 ● Taban:
TİFLİS İVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİV. ● Psikoloji ● Psikoloji ● EA-2 ● Yerleşen: 10 ● Taban: 281.992
TİFLİS DEVLET TIP ÜNİV. ● Tıp ● Tıp ● SAY-2 ● Yerleşen: 5 ● Taban: 347.571
KUTAİSİ-GÜRCİSTAN
AKAKİ TSERETELİ DEVLET ÜNİV. ● Matematik ● Matematik ● SAY-2 ● Yerleşen: 5 ● Taban:
benim öğrenmek istediğim bilgi bu değildi öğrenim süresi ne kadar ?????
standart 4 senedir sanırım.en fazla bi sene de hazırlık görürsün.kanımca