Dersizle Forumları

Full Versiyon: Antivirüs taraması yaptıramıyorum !!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bilgisayarıma hangi antivirüs programı kursam tarama yaptıramıyorum avast vardı onunla yaptıramadım kaldırdım yerine spybot prog. kurdum ama olmadı yine taramıyo hata veriyo virüsler ele geçircek bilgsayarımı lütfen yardım edin siritan
merve yeni üye olarak aramıza hoşgeldin..

Ama başlık forum kurallarına uygun değil.Düzenlersen iyi olur.Ayrıca forum kurallarını okuyalım..

Bir program önermemi istersen nod32 iyidir.Birde onu dene..
merve161 Demişki:

bilgisayarıma hangi antivirüs programı kursam tarama yaptıramıyorum avast vardı onunla yaptıramadım kaldırdım yerine spybot prog. kurdum ama olmadı yine taramıyo hata veriyo virüsler ele geçircek bilgsayarımı lütfen yardım edin siritan

indirdiğin antivirüs lisanslıdır lisans ister onu göstermezsen tarama yapmaz nod32 resmi sitesine gir orda deneme (trial) sürümü var onu indir bunula geçici 30 günlük tarama yapabilirsin... ücretsiz ativirüsler de var bunları da kurabilirsin...
tşkler onuda denicem ama benim indirdiğim prog lisanslı değil ücretsizdi ama taramadı acaba pcdemi sorun var?
hangi hatayı veriyor aacaba? sana en basit antivirüs programı olarak bende nod32 tavsiye ederim. kurulumu basit. türkçe. update yaptıktan saonra herhangibir sorun çıkartmaz. ayrıca arkadaşım virüs taraması yaparken güvenli kip modunda ve internet bağlantınızı disable yaparak (tabi güvenli kipte ağ bağlantılarını göremiyorsunuz) o zaman ağ kablosunu cekerek taratırsanız daha kesin sonuçlar alırsınız..
tşkler yardımlarınız için
Referans URL