Arkadaşlar bilgisayar kendi kendine sürekli kapanıyor..önceden kendini kapatıp yeniden başlatıyodu şimdide pc donuyo daha sonrada kapanıyo reset yapıp açtığımda ise uyarı geliyo uyarıdada SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI yazıyor...sizce bu neden olabilir..bu arada ekran kartını yeni değiştirdik bundan kaynaklanmaz heralde çünkü değiştirmeden öncede kapanıyodu..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...şimdiden teşk..pc sürekli kapandığı için her zaman giremiyorum...o yüzden cvp lara hemen bakamayabilirim..
işlemci fanında sıkıntı olabilir veya virüs girmiş olabilir donanımsal bir arızaya benziyor ramleri çıkartın ve tekrar takın işlemci fanı tozluysa temizleyin...
sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diye açılışta uayarı veriyorsa sistemin çökmek üzere.şuan bilgisayarın açılıyor olabilir ama yakında hiç açılamaıyacak duruma gelirse saşma bana kalırsa beklemektense sistemi tekrar kur yedeklerini alma imkanın varken yedekle. reset olayın olması co pilotun dediği gibi fanın tozlanmasından ve iişlemciyi yeteri kadar soğutamamasından da kayanklarır ama bana kalırsa yazılımsal bir hata var burada...
arkadaşlar eger her seferinde sistem kurmaktan bıktıysanız harika yazlımlar var.
1 kere kurun ve imaj alın her seferinde 2 saat sisteminizi tam anlamıyla kurmak için beklemeden max 5 dk içerisinde imaja dönüp vaktiniz size kalsın. bunun için acronis i kullanabilirsiniz...
sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diye açılışta uayarı veriyorsa sistemin çökmek üzere.şuan bilgisayarın açılıyor olabilir ama yakında hiç açılamaıyacak duruma gelirse saşma bana kalırsa beklemektense sistemi tekrar kur yedeklerini alma imkanın varken yedekle. reset olayın olması co pilotun dediği gibi fanın tozlanmasından ve iişlemciyi yeteri kadar soğutamamasından da kayanklarır ama bana kalırsa yazılımsal bir hata var burada...
arkadaşlar eger her seferinde sistem kurmaktan bıktıysanız harika yazlımlar var.
1 kere kurun ve imaj alın her seferinde 2 saat sisteminizi tam anlamıyla kurmak için beklemeden max 5 dk içerisinde imaja dönüp vaktiniz size kalsın. bunun için acronis i kullanabilirsiniz...
yazılımsal da olabilir donanımsal da olabilir bence arkadaş sisteminin her an çökebileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak yedeklerini alsın ve bilgisayarına işletim sistemini tekrar kursun..
bu image olayı biraz tecrübe istiyor şimdilik bunu yapmanıza gerke yok normal bir format atmanız daha sağlıklı...
cvplarınız için teşk...artık bi bakıcam..gerçekten çok sağolun..+rep
peki arkadaşlar sistem nasıl kuruluyo yani formatmı atmam gerekiyo bu konu hakkındada bilgi verirseniz çok makbule geçer.
anlaşılmıştır..ilginize çok teşk..iyi günler...
bencede sorun yazılımsal büyük ihtimal virüs
soruyu yazalı baya olmuştu ama o zaman benim pc deki virüs değilmiş daha sonra anladık ekran kartıymış ..yeni ekran kartı taktırmıştık bi hata oluşmuş takarken bilgisayarda o yüzden kapanıyormuş ,karttan taktırmadan önce kapanmasının nedeni ise oğuzhanında dediğini gibi fan tozlanmış o yüzden..teşk..