ya arkadaşlar, hotmaill kendiliğinden kendini güncelledi. ve windows live messenger oldu. ben bunu kullanmayıı hiç sevmedim. ve en klasik sürümü olan hotmail hesabımda yaptığım tüm ayarlar silindi. ve live messengerda çok sinir birşey istediğim ayarları yapamıyorum.kullanımıda hoşuma gitmedi ayrıca. hotmailin en kalasik sürümüne nasıl geri dönebilirim. bilgisi olan arkadaşlara şimdiden tşk...
Mail sayfasındaki sol alt köşedeki yönergeyi tıklamalısın...

benim anlatmak istediğim bu değil. bu sizin dediğiniz windows live hotmail kullandığı klasik sürüme geçiş.
benim istediğim live sürümden önce kullandığımız hotmailin ara yüzünü dönmekk
Senin anlatmak istediğin şey bildiğim kadarıyla yok artık. Ya klasik sürümü kullanıcaksın ya da tam sürümü. Yahoo , hotmail sürekli kendilerini yeniliyor; eski versiyonları yavaş yavaş terk ediyorlar...
Eğer msn messenger programından bahsediyorsan internette "MSN Messenger 7.5" diye aratırsan programı bulabilirsin. Ama yine de ya hata vericektir eski olduğu için ya da yüklesen bile kendini güncellemeye çalışıcaktır sürekli...
bende klasik sürüme dönmek istedim ama olmuyo..hesap bilgilerimede giremiyorum..yükleniyor yazıyo bi türlü yüklenmiyo,hesap bilgilerimde değiştirme yapcaktım..başka bir yoldan değiştirebilirmiyim??
msn mesenger 7.5 aradığım değil. hotmailin ara yüzü sadece. nettede araştırdım. hotmail eski sürümü yok sürekli kullanıcılarını da güncelliyor.
ben hotmailil sitesinden mail adresime girdiğim için otomatikman sormadangüncelledi kendini. bir diğer adresim daha var onda hotmaiillin eski sürümünü kullanıyorum.ve mmemnumum. onda msn den maillerime gittiğim içn henüz güncellenmedi umarımda olmaz..
Aynur genelde live mesengerda işlem yaparken biraz bekletiyor. ama seni hem bekletip sayfayı eşitlemiyorsa, tam buna bağlı kalmamakla istersen bir java programını kur derim.. belki sorunun düzelir..
arkadaşım bu hotmail otomatik olarak kendi kendini güncelliyo sen istesende istemesende
teşk _cizgi_ bilgi için teşk..
bişey değil her zaman için..