03-11-2007, 07:43 PM
03-11-2007, 09:11 PM
bence düşecek çünkü geçen seneye oran ile az da olsa bir azalma bekliyorum yani 1400 civarı olur
hazırlanan ögrencilerin hepsi başarılı ögrenciler olacak öss gidip çok zor sorular hazırlayacağını zannetmem bu seferde kimse giremez bir yere
sorular orta derece zorlukta hazırlanacak bence yani ne zor ne kolay olur
çok kolay da olamaz geçen seneki gibi herkes başarılı olur ve puanlar yükselir
onun için azlık açısından kolay olacak ve puanlar düşecek sanıyorum hatta daha düşük puanlar ile daha iyi yerlere girilcek
hazırlanan ögrencilerin hepsi başarılı ögrenciler olacak öss gidip çok zor sorular hazırlayacağını zannetmem bu seferde kimse giremez bir yere
sorular orta derece zorlukta hazırlanacak bence yani ne zor ne kolay olur
çok kolay da olamaz geçen seneki gibi herkes başarılı olur ve puanlar yükselir
onun için azlık açısından kolay olacak ve puanlar düşecek sanıyorum hatta daha düşük puanlar ile daha iyi yerlere girilcek
03-11-2007, 09:15 PM
çok da kişi başarılı olamaz sanırım çünkü başarılı ögrenciler yarışıyor çogu kişi bizden daha iyi olabilir süper lisseler,anadolu,fen,askeri bu bakımdan sanırım çoğu üniverste puanlarını düşürür çok düşmede olamaz herkes bir yere girebilir bence haziran ayında sınav sonunda duyumlar yeni yeni alınır arkadaşım ancak bence azda olsa avantaj var
05-11-2007, 04:52 PM
İlk bakışta sözelcilerin şansının fazla olduğu sanılabilir; ancak bir baltaya sap olamamış birçok sözelci bu haberi duyduktan sonra bu sene girmek için hazırlanacak. Yine de, ne olursa olsun doğru çalışan kazanacak.
05-11-2007, 04:58 PM
öss de başarılı olabilmek için sözelcide olmak gerekmiyor arkadaşım yanlış düşünmüşsün bence geçen sene sayısal kısım kolaydı ea ve sayısalcılar coştu ancak sözeldende giren oldu.öss girmek için sayısal sözel diye ayırım ypılmamalı çok çalışan soruları yapan zaten kazanır arkadaşım
05-11-2007, 09:12 PM
lamı cimi yok ÇALIŞAN KAZANIR.Gerisi kuru lakırdı...Taban puanı falan bizi o kadar ilgilendirmiyor.Sen gerektiği kadar çalışta gerisi boş gelir bence.Şahsi görüşüm..

baby_cim
05-11-2007, 10:18 PM
bu her sene söylenen bi yalan ama hiçte öyle olmuyor çalışan yerleşiyor bu sebepten sen çalışmana bak gerisi zaten gelir

12-11-2007, 04:26 PM
bence bir değişiklik olmaz.
her sınav öncesi denilen bu tür şeylerin olmadığını sonuç olarak sadece çalışanların kazandığını görüyoruz
..
başarılar...
her sınav öncesi denilen bu tür şeylerin olmadığını sonuç olarak sadece çalışanların kazandığını görüyoruz
..başarılar...
12-11-2007, 05:41 PM
SELÇUK COŞKUN Demişki:
öss de başarılı olabilmek için sözelcide olmak gerekmiyor arkadaşım yanlış düşünmüşsün bence geçen sene sayısal kısım kolaydı ea ve sayısalcılar coştu ancak sözeldende giren oldu.öss girmek için sayısal sözel diye ayırım ypılmamalı çok çalışan soruları yapan zaten kazanır arkadaşım
Dedim ya işte arkadaşım. Sözelciler şanslı gibi gözüküyor; ancak bu işin bölümle alakası yok. Çalışan kazanır. Sanıyorum yanlış anlaşıldım. (:
baby_cim
12-11-2007, 09:35 PM
bence sözelcilirin işi daha zor hem onlara ayrılan kontenjan sayısı az hemde puanları baya yüksek bu öss garip bişey