Dersizle Forumları

Full Versiyon: PC KENDİLİĞİNDEN AÇILIP KAPANIYOR:S
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
zehr-i zakkum
Arkadaşlar dün akşam dedemin bilgisayarından ders çalıştım ve ne olduysa ben masadan kaktıktan sonra oldu.kendiliğinden tüm ders notlarım silindi(dedemin önemli notlarıda silindi), yüklediğim müzikler silindi ve  kendiliğinden açılıp kapanıyor.benim pc de böyle bi sorun yok ama dedeminkisinde var.neden oluyor acaba..valla korkmaya başladım25(dedem henüz farkında değil o farkına varmadan benim bunu halletmem lazım lütfeeen yardım edin)
hocam işlemciden olabilir veya anakartdan olabilir ramden de olabilir bence ram leri çıkartıp yakmayı dene olmaz sa işlemci fazla ısınıyordur o da olmaz sa power supply yetersiz kalıyor olabilir kasanın içini aç fişi çekili iken tozu falan varsa temizle daha da değişik sorunlardan kaynaklanıyo olabilir hangi bölümde kapanıyor hata veriyor mu?
zehr-i zakkum
Co-pilot,bilgisayar yeni alındı ikinci el felan da değil sanki birisi tarafından yönetiliyor.nasıl diyim hani tel ile pc yan yana olduğunda iğrenç bi ses çıkar ya sürekli o ses çıkıyor programlar kendiliğinden açılıyo kapanıyo sonra pc kendini yeniden başlatıyo ben elimi değdirmeden manyak oluyo25
programlar kendiliğnden açılıp kapanması ve senin dışında mouse haraketleri görüyorsan dediğin gibi bilg. uzaktan yönetilebilir ama üzülme bunu engelleye bilirsin. yapman gerekenler
bilgisayarı sağ tuş - yönet- ordan olay görüntüleyicisi tıkla sağ tarafta bilgi ve hata mesajları göreceksin dakika dakika yazar. onların hepsini kontrol et eger pc ye biri girmişse kullanıcı adı ile birlikte sana gösterir..

eger böyle birşey gerçekten varsa bu sefer uzaktan giren kullanıcıları engellemek lazım. IP nide değiştirebilirsin ama bunu yine öğrenebilirler en sağlam yol
bilgisayarım- sağ tuş yönet yerel kullanıcılar ve gruplar diye bir bölüm varr burada user bölümünde senin pc de oluşturuğun tüm kullanıcıları görebilirsin administrator da dahil
eger senin dışında kullanmadığın ve bilmediğin bir kullanıcı varsa onun sağ tuşla sil yada hesabını devre dışı bırak yada şifresini değiştir..
ama ordan silmemem ve dokunmmamam gereken kullanıcıları da söyliyeyim ben sana
helpassistant ,guest , support diye zaten bunlar devre dışıdır. onnun dışındakilere müdahale edebilirsin..

ama şunuda unutmamak lazım sistemine virus girmişte olabilir ve programların kendiliğnden çalışmasına neden olabilir. update li bir antivuris programıylada taratmanda fayda var.

bu arada o user bölümündeki administrator şifresinin mutlaka değiştir...
zehr-i zakkum
şimdi inceledim ve Q15 DEN BAŞLIYO Q26 YA KADAR SONRA Q32 DEN BAŞLIYO Q41 E KADAR KULLANICI VAR.BU Q15,16.. NE OLUYO???
bu arada bu pc patlamaz değil mi çok kötü ses çıkarıyo 25
zehr-i zakkum
herşey için teşekkür ederim pc yi yolladık.bakımdan sonra ne oldu vs hepsi bize anlatılacak bende size buradan söylerim.belki ilerde başkasının başına da gelebilir.co-pilot ve -çizgi- ikinize çok teşekkür ederim..+repler size feda olsun siritan
birşey değil. sonucu mutlaka yaz ama siritan
valla bende merak ettim şimdi ya yeşim sabırsızlıkla bekliyoruz haberi siritan
Referans URL