kıymetli desizleciler ben ingilizce öğrenmeye çalışıyorum giriş seviyesinde bir ingilizcem var bana bu konuda yardımcı olursanız sizlere çok minnettar kalırım.hepinize sağlıklı sihatli ve mutlu günler dilerim.
Yardımcı olabilirsem ne mutlu, dalagoz.
evet yardımcı olabılırım benımde bıldıgım kadarıylaaa
teşekkür ederim, şimdi nereden başlıyalın ne yapmalıyım bu konular hakkında bilgi verin.mesela hangi kitap ,hangi site vs gibi konular teşekkürler.
Grammer öğrenimi için birçok kitap var. Raymond Murphy'i öneririm.
bence başlangıç yani beginner seviyeli kitaplar al. hem kelime dağarcığını geliştirmiş olursun böylece. ilk başlarda kendi kendine öğrenmen zor olabilir ders almanı tavsiye ederim. ingilizce bir film alıp ingilizce altyazılı izlersen de yararlı olur.
Yeni başlayan biri için ingilizce filmler zor gelir. Beginner kitapları ile başlaması ve konuşma alanında pratik yapması daha yararlı olacaktır.
Yeni başlayan biri için ingilizce filmler zor gelir. Beginner kitapları ile başlaması ve konuşma alanında pratik yapması daha yararlı olacaktır.
katılıyorum sana arkadaşım..ki genelde yabancı filmlerde çoğu kelimeyi bilmemiz imkansız genelde kendi kültürlerine ait kelimeler var..ben ingilizceyi ne kadar iyi bilsemde çoğu cümleleri anlayamıyorum filmlerde...
başlangıç düzeyi kitaplar çok iyi olur bi de yabancı sitelere üye olursa ve kanadalı birini bul süper ing. gelişir..ben öyle yapmıştım hazırlıkta

(kanadalılar çok dikkatli ve çok düzgün konuşurlar

)