Dersizle Forumları

Full Versiyon: ARKADAŞLAR BİR SINAVA GİRERKEN HEYECANLANIYORUM
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bir sınava girerken heyecanlanıyorum(bazen hata yapmama neden oluyor) ve bana bu heyecanın hiç faydası olmadı ve bu heyecanı yenmek için ne yapmam gerekiyor?
aynı sorun malesef bende de var.üniversiteye geldim ama halen devam ediyor.eskisi kadar değil ama.ben bu heyecanı bastırmak için yapabilirim,başarabilirim diye kendimi şartlamaya çalışıyorum.eh biraz da olsa işe yarıyor.bir de topluma biraz daha katılmayı dene çünkü topluluk karşısında örneğin sınıfın karşısına çıkıp konu anlattığın zaman da büyük ihtimal heyecanlanıyosundur.benimde pek girişken bi yanım yoktur ama olmak lazım yoksa heyecan çok kötü bastırıyor.
yurduminsanı Demişki:

örneğin sınıfın karşısına çıkıp konu anlattığın zaman da büyük ihtimal heyecanlanıyosundur.

ben tahtaya hiç çıkamam kii bildigim konu bile olsa kaldı ki tahtaya kalkmak kalkıp bişeyler bile konuşamam..yüzüm kızarız dizlerim titrer..

yani bu durum bende de var.....ama sanki artık azalmaya başladı gibi..arkadaşımın dedigi gibi toplumun içine daha çok girmeye başladım..onlarla daha çok konuşmaya başladım samimi oldum herkezle ve zamanla onların içinde konuşmak rahatlattı beni..ve aynı zamanda derslerde de rahatladım....hep korkardım acaba tahtaya kalksam arkadaşlarım bana güler mi die..şimdi kalkıyorum konuşuyorum araya bide espri katıryorum...ve hep beraber gülüyoruz..yani demek istedigim bu korkumuda yendim..onlar gibi olmayı denedim...

yukarıda yazdıklarımda saçmaladım mı bilmiyorum ama sana şunu dieyim..bişeyden korkarsan üstüne üstüne gelir ama korkmak yerine o korkuyu yenmeyi başarırsan.........bu sözümün gerisi gelmedi ama 6

sınava giriyorum ve heycanımın yüzünden kötü notlar aldıgımı düşünürdüm..ama bu nereye kadardı...ÖSS sınavında da böle yaparsam bu çok kötü olurdu ve artık bundan kurtulmalıydım..sınav sonucum düşük gelirdi en ii bildigim dersten.. çünkü onu çok ii biliyorum die sınava giriyordum ii notlar alacagım die giriyordum ve aslında bu beni daha çok heycenlandırıyordu..sonucu kötü gelirdi ve ben şöle derdim ucunda ölüm yok..ben bu konuyu anladım gibi.. bilmem bu beni rahatlatırdı bilmem kendimi avuturdum..

inş.....sende benim gibi atlatırsın arkadaşım.....sana çok çok başılarılar dilerim...unutma korku die bişey yoktur 3
o insanın kendisinin türettigi bişeydir yani ben korkuyu kendim ürettim ve sildim kafamdan333

Referans URL