Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2. derece denklemler ÖSS ÖYS soruları ve cozumlerı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
yaa hocam bu kadar mı denkgelir...dün 2. derce denklemlere çalışmıştım.bugünde ÖSS sorularına bakacaktım....çok saolun wallaa....elinize saglik....
   Hocam vallahi hakkınız ödenmez...Adamlar şu sizin çözdüklerinizin aynılarını kitapta topluyor sonra dünyanın parasına bize satıyor siz hiç bir karşılık beklemeden bunları bizimle paylaşıyorsunuz ne kadar teşekkür etsek az ama her şey için teşekkürler..48
  (bu arada şu kitap işini sizde düşünmelisiniz çözümleriniz bi çok kitaptan daha anlaşılır.Zaten hemen hemen bi kitap oldu sizin çözümler..)
tesekkur ederım zargans. ıltıfatların gurur verdı . internet yoluyla kıtaptan cok daha fazla ınsana ulasabılıyorum. bu mutlulugun ta kendısı. kadır kıymet bılındıkce sızler faydalandıkcada devam edecegım.
calısmalarınızda basarılar dılerım hepınıze.
cengiz erol
nam-ı diğer menalaus hocasiritan
çok sagol bende yıllık ödev için son 10 yıl içinde öss de çıkmış 2. derece denklem soruları arıyordum 3 tane var bu zipte ama olsun damlaya damlaya göl olur.
ya ben de 2. dereceden çımış öss sorularını arıyorum çözumlerı ıle bırlıkte.ne olur yardım edın edın arkadaşlar.acil lazım.şimdiden teşekkürler.
meh_kadi@hotmail.com a cevap atarsanz çok sevinirim
Referans URL