Dersizle Forumları

Full Versiyon: Limit 2 soru
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
zehr-i zakkum

cevap :1

cevap :1
ben bu limit konusunda hep takılıyorum 25 dün sadece limit sorusu çözdüm ve sadece iki tanesinde takıldım geneldede bu tür sorularda kafam allak bullak oluyo ve cevap çıkmıyo...
bi de ilginçlik bu tür sorularda cevap 1 çıkıyor ben çözmeden direk 1 mi işaretlesem 6şimdiden uğraşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
zehr-i zakkum
e tabanına göre logaritma alıp hemen taarruz ediyor, Hopital silahımızla hedefi vuruyoruz burayı anladım Peki Hocam bu tür limitlerde hep böyle mi yapıyoruz ?
1^sonsuz gibi ifadelerde yada 0^sonsuz ?
zehr-i zakkum
şimdi anladım 0/0 haline getirip le hospital uyguladık.sonsuz/sonsuzda olabilirdi bu..kolaymış bende hep bunlarda takılıyordum inş artık sizin sayenizde soru kaçırmayacağım...çok sağolun hocam sizin hakkınız ödenmez..
bende limit biliyorum diye geçiniyorum bide .. bunları göremezdim hiçbir zaman..
teşekkürler hocam
paler Demişki:

bende limit biliyorum diye geçiniyorum bide .. bunları göremezdim hiçbir zaman..
teşekkürler hocam

merhaba lımıt benımde en hoslanmadıgım konuların basında gelırdı. ancak belırsızlık mantıgını ve basıt turev kurallarını uyguladıgında sonuca ulasırsın. artık zevklı bıle gelmeye basladı soruları cozmek. ancak lımıt turev ve ıntegralde konunun tamamına vakıf olmak yerıne ozellıkle oss sorularına yogunlasırsanız bence daha akıllıca olur. eger unıversıtede lımıt okursanız bu tıp sorulara daha fazla vakıt ayırabılır ve kolay cozersınız ama oss hazırlaırken bu tıp sorular cogu kısıyı kusturuyor. oysa oss lımıtlerın %99 u basıt carpanlara ayırma kurallarını ıcerır.
derim bensiritan
Referans URL