Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÜÇGENDE AÇI
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
zehr-i zakkum
zehr-i zakkum
bu soruyuda ben çözim bari..aslında bu kadar uzun olmaz öss sorusu kısa yolu vardır ama ben bulamadım biraz daha uğraşim...
bu soruya tam 2 saat uğraşmıştım.Teşekkürler ama başka yolu varmı ??
ya kısa yolu falan yoktur bu sorunun.. sen mesela burada bi soru sorunca şahsen ben yapamayınca moralim bozuluyo .. ama sen bi çözüm koyuyosun ve bakıyorumki öss ile yakından alakası yok yani öss de o işlemleri yaptıracak kadar acımasız değil.. bir de ben mesela olasılık bilirim diye geçinirdim, geçenlerde bir soru koydun 3 arkadaş dersane falan buluşma olasılığı, soruya hiçbir yorum getiremedim . sağolsun menalaus hocamız çözdü ama ben tam olarak idrak edemediğim için gittim dersanedeki hocama da sordum. ve bana bu sorunun üniversite matematik 4. sınıf kitabından alındığını söyledi..tamam senin matematiğin ve geometrin bizden biraz hatta biraz değil bayağı bir ileri seviyede ama lütfen böyle birşey yapma bir daha.. şimdi bana tepki gösteren çok olur ama benim fikrim bu yani..
çeşitli testleri çözerken bile bu öss de gelmez bu kadar işlem kalabalığını karşılayacak soru sormazlar diye tahmin ediyoruz.29şahsen ben de paler e katılıyorum.sorduğun sorular öss yi geçtim üniversitenin üst sınıfları ayarında.
çok üstün bir matematik yeteneğin var.seni tebrik ederim.48ama bu tür sorularla karşılaştığım zaman üzülüyorum acaba ben mi az çalıştım diye düşünüyorum o konuyu en baştan tekrar ediyorum.25en azından öss ayarı olmayan sorular küçük bir dipnotla belirtilebilir.
zehr-i zakkum
arkadaşlar sorduğum sorular F-D-D yayınlarına ait(öss) reklam yapmak yasak ama bunu söylemek zorundayım çok kaliteli sorular var...sorduğum tüm sorular o yayına ait..zaten geometri günün sorusunda hediye edeceğim kitapta F-D-D YAYINLARININ MATEMATİK VE GEOMETRİ SORU BANKASI OLACAKTI..
bu arada çok iyi bir matematik bilgim yok kimseden üstünde değilim...yaklaşık iki aydır soru çözmüyorum ...en son hastanede çözdüm bu sorularda takılmıştım ve burada paylaşmak istedim...benim idealim çok iyi bir matematik öğretmeni olmak ama idealimden vazgeçtim.umut ağacım tam anlamıyla kurudu şimdi ben sadece başkalarına yardım etmek istiyorum.sürekli bu foruma takılıyorum soruları çözmek için ama iğrenç baş ağrılarımdan dolayı soru çözemiyorum..yararlı olamıyorum aksine zararlı olmuşum...herkesten özür dilerim.. bir daha olmaz...herkese iyi günler...
ewt bu sorunun aynısını bugün arkadaşım çözdü ve getirdi.(soru dedigin kitapta çıkmış.)yaklaşık olarak çözümü seninkiyle aynı zehr-i zakkum abla..gerçekten güzel bir soruydu eline saglık.paylaşım için teşekkürler..sana çok teşekkür ederim ki sitede herkeze yardımının dokundugu gibi bana da çokkkk yardımın dokundu..

nese diecegim bu kadar sen bitanesin yaa.kolay gelsin.
Referans URL