arkadaşlar sürekli etraftan dudyuyorum bi bilginiz var mı coğrafya bölümü yada öğretmenliği EA alanına mı geçti?
hayır kesinlikle çünkü sözel bir bölüm şöyle anlatayım bu bölüme girebilmek için ilk bölümden türkçe ve sosyal ikinci bölümden ede-sos ve sos 2 bölümlerin den çok iyi netler yapmış olmak gerekir.ea ögrencileri ortak alan olduğundan bu bölümü seçebilirler
evet ben de coğrafya eşit ağırlık bölümüne geçti diye duymuştum..ortak bölüm değil direk olarak alan bölümü..
arkadaşlar öyle birşey olacağını bende duydum ancak karak bu yıl için geçerli olmayabilirmiş çünkü ea ögrencileri coğrafya yani sözel derslerden çok matematik sayısal dertslere daha fazla ağırlış verdiğinde bu yıl bir süreç içinde olunduğundan uygulanmayacakmış sanırım
Ben de bunu duydum. Öğretmenlerim öyle bir şey olup olmadığı konusunda kimi kesin bir şey diyemedi kimi de geçti dedi. Ancak diyeceğim tek şey şudur, eğer böyle bir şey olursa sözelcileri iyice dışlamış olurlar. Saçma sapan işler yapıyorlar sözelciler için. Mantık ve sosyolojiyi biz görüp, biz çözüyoruz; lakin o meslekleri seçemiyoruz. Sözele yakışacak, yoruma dayanan hukuk, psikoloji gibi alanlar da bizde değil. Eğer coğrafya da birkaç matematik işlemi var diye eşit ağırlığa geçerse yuh derim sadece.
rehber öğretmenimize sordum evet artık EAya geçmiş
kesin mi acaba??:S teşkkrler ilgilendiğiniz için...
valla hocam öyle dedi sallamaz herhalde

Ben bu zihniyetin şeyini şey. Eğer sözele sosyoloji, psikoloji, hukuk gibi bir mesleği geçirmezlerse, yuh.
Gönderen FurkanDilben - 26-12-2007 04:37 PM
Ben bu zihniyetin şeyini şey. Eğer sözele sosyoloji, psikoloji, hukuk gibi bir mesleği geçirmezlerse, yuh.
----
furkan arkadaşım.sinirlenecek bi durum yok.sen dersini çalış.oranın puanını bir tuttur.ondan sonra eğer güzel bi paun aldığın halde istediğin yere giremezsen sinirlen
ben sözel öğrencisiydim .sözel2 den marmara coğ.öğrtmenliğine yerleştim..ea ya geçti diye duydum ama ösym bu konuda kesin bir şeyler söyler.o zaman kafanızda şekillenir herşey.şimdilik testlere yoğunlaşmanızı öneriyorum

eski bir dersizleci olarak