Dersizle Forumları

Full Versiyon: nüfus artışı ( yorum sorusu)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Türkiye aynı şekliyle ekvator enleminde olsaydı hangi bölgemizde nüfus artış oranı faha fazla olurdu ?
ekvatoral bölgelerde sıcaklıktan dolayı yüksek kesimlerde yerleşme daha yoğun.türkiyeyle kıyaslarsak doğu anadolu gibi yüksek bölgelerde nüfus daha yoğunlaşırdı zannediyorum...
supergirl
evet ya çok basit aslında ekvator çok sıcak insanlar ne yapacaklar yüksek kısımları tercih edecek 200 metrede 1 derece sıcaklık düşer yüksek kesimler yerleşme yeri olacak e bu durumda en uygun DOĞU ANADOLU....(yükselti)
paler sen cevabını bilior musun ??? uzgun3
yorum sorusu bu.. merak ettim de öyle sordum.. teşekkürler..
supergirl
cevap nedir ki natty çok basittiti zaten ortaokul 2 düzeyi idisiritan daha kaliteli sorularla teşekkürler
supergirl Demişki:

cevap nedir ki natty çok basittiti zaten ortaokul 2 düzeyi idisiritan daha kaliteli sorularla teşekkürler

size göre cok basit olan bu soruyu sorduğum için özür dilerim, seviyenizi düşürdüm..bir daha olmaz..
supergirl
teşekkürler ....
ekvatora gidildikçe sularda tuzluluk oranı artacaığı için en mantıklısı karedeniz bölgesidir diye düşünüyorum
supergirl
olmaz canım ya karadeniz bak ekvator zaten sıcak o kadar sıcakki ..............................
şaka bir yanada DOĞU ANADOLU yüzde yüz..
(KONU DIŞINA ÇIKILMASIN!)
RocK_SeVeN
Sayfalar: 1 2
Referans URL