Dersizle Forumları

Full Versiyon: MUTLU YILLAR
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
uyuyan 1şehirden
ve de karanlıga sürüklenmiş 1zamandan
yüregimde saklı olan
tüm dersizle ailesinin
yeni yılına
umutlu 1selam gönderiyorum.
acaba kabul eder misiniz???

teşekkürler menalus hocam..yeni yılın herkeze saglık mutluluk başarı getirmesi dilegiyle......
2008 yılının tüm dersizleye ve biz Türkiyeliler' e mutluluk ve başarı getirmesini dilerim.
Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum.
baby_cim
herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım başarılı ve sağlıklı bi yıl dilerim..
Dersizle ailesinin yeni yılını kutlar. Sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim..

Herkesin yeni yılı kutlu olsun. Umarım yeni yılda dilediğiniz herşey gerçekleşir.
yeni yılın tüm dersizle ailesine sağlık,mutluluk ve başarılar getirmesi dileklerimle...
kenann
ben supergirl 2 gün ayrılık bile dayanamadım....yeni yılda da sizlerle olmak dileğim ile
Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2008 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle..

Referans URL