matematık forumunda soru cevaplarken bunu resım seklınde degılde
camtasıa 5.0 ıle hazırlanmıs vıdeo seklınde yukleme ımkanı varmıdır. konu hakkında bılgısı olan varmı.
tesekkurler
Hocam bizim forumun sürümü eski bu yüzden video eklentisi yok yeni sürüme yükseltebilirsem bu eklentiyi koyarım. Üzerinde çalışacağım.
Hocam bizim forumun sürümü eski bu yüzden video eklentisi yok yeni sürüme yükseltebilirsem bu eklentiyi koyarım. Üzerinde çalışacağım.
bence bunu basarabılrsek soruları vıdeo olarak cozebılrım. boylece hem daha faydalaı olabılrıız hemde bu turdekı ılk sıte ( ben oyle bılıyorum) oluruz. anında cevap alınabılecek pek bır yer yok nette.
Evet hocam bizim forum sürüm olarak baya eski kaldı yenilerinde bu mevcut. Dediğim gibi elimden geleni yapacağım. Teşekkür ederim.
değişebilir mi yani sitenin yapısı ?
menalus hocam bencede çok iyi bir fikir.çözümler resimlerle pek anlaşılır olmuyor bazen
valla super olur ya harika olur zaten hocamızın üzerine hoca tanımıyoruz..!!
valla super olur ya harika olur zaten hocamızın üzerine hoca tanımıyoruz..!!
=) menalaus hocamızın gercekten emekleri tartışılmaz kendisini cok seviyoruz ama diğer hocalarımızın da hakkını yememek gerekir. emre hocamızın, nefretli hocamızın ve ismini su an sayamadığım diğer hocalarımızın da payı çoktur üstümüzde...
değişebilir mi yani sitenin yapısı ?
Bir değişiklik yapmadan sürüm yükseltmeye çalışacağım sadece mesaj editöründe youtube video eklentisi gibi bir eklenti koymaya çalışacağım.
GECICI BI COZUM BULDUM BEN.
matematık forumunda bolunebılmmeee sorusunda denedım sızce nasıl olmus.
ornek.
video için tıklayınız