Dersizle Forumları

Full Versiyon: youtube video
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar nette youtube videolarını seyretmek için girdiğimde aldığım uyarı aynen şöyle;

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Flash playerın son sürümünü yüklemek için kendi sitesine girdim ama activex güvenlik ayarlarıyla ilgili bi uyarı verdiğinden programı indiremiyorum dolayısıyla hiçbir video izleyemiyorum...Bu konuda ne yapmam gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim..
aşağıda verdiğim linke tıkla bu indirdiğin şey flash playerin setup şeklidir.kurduktan sonra izleyebilirsin...

Adobe Flash Player 9.0.115
Değişen bişey olmadı uzgun3 Ama ilginiz için teşekkürler yinede..
firefox la açmayı denedin mi?
burcu internet explorer kaç kullanıyosun 7 mi 6 mı ?

Internet Explorer 7 için ;

araçlar - internet seçenekleri-güvenlik-özel düzey- orda seçenekler de active-orda activex denetimleri bölümü var orda devre dışı bırak seçilidir sende onu etkinleştiri seç sonra flash playeri yükle sorunun düzelir...

internet explorer 6 için ;

yukarıdakilerin aynısını yapıyosun sonunda tamama tıklarken uyarı verirse evete tıkla sonra flash playerin son sürümünü kur...

hadi kolay gelsin...
Onur firefoxta da aynı sorunu veriyor.oğuzun dediğini bi deniycem sonucu bildiririm.teşekkürler..
dengesiz_deli
firefox etkili ya
tarayıcının tüm ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene.
ekrandaki click here yazısından yükleme yap
http://download.macromedia.com/pub/f...ugin_debug.exe

http://download.macromedia.com/pub/f...9_ax_debug.exe

ilginç bi şekilde bu topici okuduktan sonra bende aynı sorunla karşılaştım neyseki çözmem uzun sürmedi iyi eğlenceler
ben verdiğin linkten hiçbirşey indiremiyorm..+ sorunum devam edio..
dengesiz_deli
bu explorerda hata yapıyor bende bi kere oldu neden oldu bilmiyorum ama mozilla kur onda sorun yapmıyor...valla bu sorun insanı sinir ediyor
bende bi kere javayı kaldırdım pcden sonra herşeyi tekrar kurmuştum...
ne bilim hallolmuştu ama
Hala aynı sorun.Nasıl kurtulcam bilmiorum valla :uzgun3+sizin gönderdikleriniz flash player ın eklentileri küçük boyutta bana ana program lazım
Sayfalar: 1 2
Referans URL