Dersizle Forumları

Full Versiyon: radyo kurmak
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
miralay_17
radyo kurmak istiyorum...herşey tamamlandı...
fakat homepage olmuyor 25 sorun ne olabilir?
deneme aşamasında djlik denedim oldu...fakat tek eksik homepage...
Kardeşim Sanıyorum Shout radyo sunumu yapıyorsun.Net uzerınden. Bunu sıteye koyabılmen ıcın..Eğer siten php ise ust block var.Yok Html ıse media player eklentısıne Ip adresini vererek dınletebılırsın.Ama htmlde ust player olmayacak dıe bır kaide yok yapmasını bılırsın o da olur.Eğer yapamazsan elimden gelen yardımı ederim.Bana öm yoluyla ulaşabılırsın..
Eğer Verilen Ip adresini doğru yazmadıysan playere açmıyor olabılır.Veya açıyordur senin pc zaman aşımına uğruyor çalmıyordur..
Bak kardeşim Kendi uploadım. Eğer html ıse siten bu şekılde koyabılırsın ılk once ftp ne girip aşağıda koyuverıdıgım zip dosyosının ıcındekı gorunum klasorunu ftp nın anadızınıne açacaksın daha sonra gorunum dosyasının ıcınde index.html dosyasının ıcıresini bir editorle(frontpage.vb.) açıp ıcındekı linki D:document.htm olan yere kendı sitenin adresini yazacaksın mesela www.siteadi.com/index2.html bu index.html olacak tıkladıgında ustte radyon alttada sıten açılacak sitende işlev yaparken o player sabıt kalacak umarım anlatabılmısımdır ayrıca radyonun calması ıcın gorunum klosorunun ıcerisinde cofing dosyası var onun ıcını açıp Ip adresi yazan yere kendı Ip adresini yazacaksın olay bitecek..

Link : PLAYER
sunguralp
flatcast ile radyo kurulumunda bende aynı sorunu yaşadım benide bilginlendirir misin geocu??
Flatcast yabancı serverlerin sağladığı ucretsiz bir hizmettir..Türkiye uzerinden bunu kullanabılmek pek sağlıklı deildir.ama bir çok kisi bunu kullanmaktadır.Bunun oldukca fazla scriptleri vardır.Sitenin hangı kodlama dılı oldugunu solersen eğer yardımcı olmaya çalışırım..
sunguralp
...htm... ben yaptım yaptım ama ordaki kodu yazın dye birşey çıkmıştı hatırlamıyorum nasıl olduğunu hata verdi verdi..
Sizin amacınız bir site kurmak deil.Flatcasta uye olurken çektığiniz bir sıkıntı. Flatcast ucretsiz bir yazılım dedıgım gıbı . Bende ucretsiz yazılımlarla pek uğrasmadıgımdan sızı aydınlatacak kadar bilgi sahıbı deılım daha once flatcastan yayın yapan arkadaslardan yardım ısteyebılırsın.Veya googleden arastırabılırsın.Ben Shoutcast oneririm ucretli radyo hostuyla yayın yapmak Hem daha sağlıklı hem daha zevkli ..

İyi Çalışmalar..
Referans URL